Latauspelejä kokeiltavaksi PS3:n Storeen

Päivitystä viivästyttäneiden teknisten ongelmien jälkeen PS3:n Storeen saatiin kokeiltavaksi Jet Set Radio HD -, Realms of Ancient War - ja Zuma’s Revenge! -latauspelit.

PS2-peleistä kaivettiin ladattavaksi melko sekalaista huttua, mutta PSone-klassikoista kannattaa tarkistaa ainakin 4,95 euron Klonoa: Door to Phantomile.

Lisukkeita PS3:lle saivat Armored Core V, Battlefield 3, Borderlands 2, F1 2012, LittleBigPlanet, LEGO Batman 2: DC Super Heroes, Magic: The Gathering 2013, Tales Of Graces F ja The Pinball Arcade.

Vitalle löytyy 34,95 eurolla ladattavaksi LittleBigPlanet Vita ja säkkipojalleen voi hankkia hulppealla 4,95 eurolla Vita-julkaisua juhlistavan paidan, joka toimii myös LBP:n PS3-versiossa.

Avatareja ja teemoja ei tällä viikolla saatu. Muutama video sentään löytyy, mutta CS:GO on edelleen M.I.A.

Galleria: 

Kommentit

En muuten ole ihan 100-varma tuliko tuo Damage Inc tarjolle Suomeen, kun en nyt pääse tarkistamaan.
Lähteessä lukee "Not available in AU, BE, DN, FN, LX, NL, NO, PO, RU, SW, SZ, TU, UKR" eli onkohan tuo FN Suomi?

miksei sony voi komentoida mitä tulee storeen ja milloin ?? onko valvelta kysytty ??

Oijoijoi. Klonoa! Tätä on odotettu :D

Poistin tuon Damage Incin uutisesta, kun näköjään jonkun mielestä Suomen lyhenne on tosiaan FN...

Damage Inc.:in "kansio" Storesta löytyy, mutta se on tyhjä. Ei mennyt muutenkaan ihan putkeen tämä päivitys: Double Dragon Neonista puuttui unlock file ja se otettiinkin pois Storesta korjauksen ajaksi. Vitan LittleBigPlanetin asennus heitti erroria, tämä on saatu jo sentään korjattua. Pinball Arcaden ensimmäinen lisäpaketti julkaistiin, mutta sitä ei voi vielä käyttää koska lisäpöydät mahdollistavaa päivitystä ei ole vielä julkaistu koska SCEE:n pojat eivät ole vielä saaneet sitä syynättyä.

Lisäksi ihmetyttää tuo pelien hinnoittelu. Alkuvuodesta julkaistu SSX tuli eilen ladattavaksi hintaan 69,95€ (blogissa lukee kyllä 59,99, mutta Storessa on eri hinta), kun taas esimerkiksi huomenna julkaistava Borderlands 2 maksaa 59,99.

EDIT: Pinball Arcaden päivitys onkin näköjään justiinsa julkaistu. Pari tuntia sitten kun kokeilin niin ei vielä ollut. Sitten vaan kokeilemaan uusia pöytiä.

@pekka1982: Kyllä SCEE:ltä kommentoidaan, mutta hyvin usein julkaisun viivästymisen varsinaisista syistä vaietaan. Tai siis sanotaan, että ne ovat Sonyn ja julkaisijan välinen asia.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi