Skate 2

Skeittiskenen mysteerisestä katoamisesta on jo viisi pitkää vuotta ja paljon on muuttunut jättimäisen katastrofin jälkeen. Hävitys tuhosi täysin laajoja alueita San Vanelonasta. Massaevakuointien eräs yritys, Mongocorp, voitti tarjouskilpailen New San Vanelonan uudelleenrakentamisesta. Firman sairaalloinen omaisuutensa suojelu estää heräävää skeittikulttuuria nousemaan kukoistukseensa. Tehtävänäsi on luoda uusi ura ja herättää New San Vanin skeittiskene. Jotta saisit homman hoidettua, on sinun tuplattava trikkiesi määrä ja käytettävä hyväksesi uutta ominaisuutta: voit siirrellä kamoja mielesi mukaan ja suunnitella kipeitä ratoja! Mukana on jopa ryhmä paikallisia, jotka auttavat sinua tarpeen mukaan. Skate 2 - on aika ottaa kaupunki takaisin, yksi spotti kerrallaan.

  • Tuplaa trikkiesi määrä - Lähde kadulle ja ala omistaa New San Vanelonan skeittimestoja uusilla trikeillä, kuten one-footit, handplantit, hippy jumpit jne.
  • Liikettä! - Laskeudu laudaltasi ja siirrä ympäröiviä kamoja luodaksesi ultimaattisen skeittispotin!
  • Muuta kaupungin ilmettä - Et voi rakentaa skeittiskeneä yksin. Soita ryhmäsi avuksi muokataksesi paikkoja, tyhjentääksesi altaita ja saadaksesi hieman henkilökohtaista turvaa.
  • Hall of Meat - Rankaise skeittariasi rankimmilla mahdollisilla tavoilla uusien kaatumisfysiikkojen avulla. Uusitussa Thrasher Hall of Meat -tilassa on mukana brutaaleja slämihaasteita ja mahdollisuus muokata ronskeimpija pannutuksia!
  • Luo omat spottisi - Kun olet siirrellyt tavaraa ympäriinsä luodaksesi parhaat mestat, niin voit esitellä niitä. Lähetä nettiin muokatut spottisi, lataa muiden luomuksia ja äänesta mielestäsi parhaita.
  • Enemmän online-skeittausta - Siirry saumattomasti yksin- ja moninpelitilojen välillä. Nyt voit kilpailla riihikuivasta ja/tai kunniasta haasteellisissa nettipelitiloissa.
  • Osoita luovuutesi - Käytä grafiikanluomistyökalua tehdäksesi omia grafiikoita, jonka jälkeen voit läiskäistä ne omaan hattuusi tai vaikka huppariisi. Kun nyt olet muokannut skeittarisi haluamaksesi, voit kuvata kipeimmät kombosi laajennetulla skate.Reel -toiminnolla ja jakaa otoksesi koko maailman kanssa!

Kommentit

Julkaisu on 23.1.2009

Mistä tämä skate 1:stä korkeampi ikäraja johtuu? Omasta mielestäni skate 1:senkin ikäraja oli turhan korkea

Ehkäpä Hall Of Meat moninpelimuodosta.

Miksi Xbox360 puolella tätä julkaisua ei ole?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi