Gran Turismo 5

Tälläiselle sunnuntai-kuskille ollut laajempi paketti kuin mitä ehtii koskaan täysin 100% läpikäymään. Ajeluja löytyy monipuolisesti aina lumiralliin asti. Autoissa historiallista museomallia, joista vanhin taitaa olla tallissa tällä hetkellä vuoden 1949 Volkswagen kupla. Toisessa päästä löytyy jo esimerkiksi Toyotan hypridia. Säätämistä riittää ja autoa pääsee mukavasti tunaamaan kilpailukykyisemmäksi. Ajoavut saa kytkettyä poies, mutta esimerkiksi luistonesto on ollut tarpeeseen silloin kun muuten ei ole yksinpelissä meinannut sijoitusta saada. Grafiikka häikäisevän upeaa, myös muualla kuin autojen pinnalla.

Yhteisöpuolelta löytyy pelaavat frendit ja näiden kesken pääsee helposti järjestämään omia suljettuja kisojaan. Verkkopuolta pitää kuitenkin vielä viedä eteenpäin, vaikka peruspeli siellä toimii upeasti, tarvitaan mukaan vielä näitä invite-kutsutoimintoja ja privaservuille salasanasuojausta. Myös ranking-listat loistavat poissaolollaan. Servulistat löytyy ja sitä kautta nopeasti kansainvälistä peliseuraa.

Yksinpeliä mukava ajella, mutta ne tunnelmallisimmat hetket löytyneet suomalaisten kesken. Tässä videoina muutamia esimerkkejä: http://www.konsolifin.net/media/search/gt5n/

Kirjaudu kommentoidaksesi