Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Electronic Arts ja loppuvuoden hittipelejä

Electronic Arts:n oma jokavuotinen pelitapahtuma Camp EA, pidettiin San Franciscon Redmontissa eilispäivänä. Tapahtumassa ei nimestään huolimatta leiriydytty telttoihin ja naposteltu makkaraa, vaan esiteltiin loppuvuoden pelitarjontaa jokaiselle konsolille.

Lista on seuraavanlainen, joskaan ei täydellinen otanta EA:n tarjonnasta.(Linkkien takana pelistä lisää screenshottien kera):

------------------------------------------------------

- Aliens vs. Predator: Extinction on vain PS2:lle ja Xboxille ilmestyvä taktista taistelua tarjoava strategiapeli jossa Alienit, Predatorit sekä merijalkaväki taistelevat tehtäväpohjaisesti LV-742-planeetan herruudesta. Pelin ilmestynee tämän kuun lopulla.

- James Bond 007: Everything or Nothing tuo tälle vuodelle uutta 007-seikkailua hyvin menestyneen Nightfiren jälkeen. EA onkin avannut kukkaroaan oikein kunnolla, sillä Pierce Brosnan(007 itse), Judi Dench(M), John Cleese(Q) ja Richard Kiel(Jawns) on saatu projektiin mukaan. Lisädetaljia luvassa myöhemmin, mutta loppusyksystä se on "kaik tahi ei mittään".

- SSX 3 on todella odotettu jatko-osa kehuttuun snoukkapelisarjaan. Luvassa on skarppia grafiikkaa, laajat sekä monipuoliset rinteet, hillittömästi eri temppuja ja ennenkaikkea sarjan tutunraikas pelitunnelma. Lumipöly lentää ja komeasti loppysyksystä.

- Harry Potter: Quidditch World Cup on varsin eksoottiselta kuulostava lisenssipeli, jossa kahden joukkueen seitsemän pelaajaa huispailee pelikentällä neljän pallon kanssa yhtäaikaa. Tästä varsin erikoisesta Potter-väsäyksestä lisää syksymmällä.

- Medal of Honor: Rising Sun on itsenäinen jatko-osa kohtuullista suosiota saaneelle Medal of Honor: Frontline-sotapelille, vieden pelaajan euroopan sotatantereista lähemmäksi päiväntasaajan helteitä. Pearl Harbour, Guadalcanal ja Filippiinit toimivat astetta kosteampana ympäristönä armottomalle sodankäynnille tarjoten viisi moniosaista yksinpelitehtävää kymmenellä avoimen maaston omaavalla pelialueella. Kahden pelaajan Co-op seka neljän pelaajan splitscreen deathmatch ja tiimipeli-moodit pitävät huolen moninpeli-osiosta. Julkaisupäivämäärä vahvistamaton.

- NFL Street on Madden-kehitystiimin astetta rujompi ja arcadehenkisempi päärynäpallon kainalokipityspeli. EA BIG lainaa teemaa NBA Street-pelisarjastaan ja nakkaa jäykemmät strategiset kuviot, halliympäristön ja tutut sporttipelikliseet ikkunasta pihalle ja tarjoaa 7 vs 7 Rugby-tyylisen katujenkkifutiksen jossa kontakti, asenne sekä rajut taklaukset ovat pääosissa. Talvella paukkuu pakkanen ja mikäli hyvin käy, paljon muukin...

- FIFA Soccer 2004 jatkaa viime vuoden positiivisen realistisella lähestymistavalla ja on ottanut runsaasta kritiikistä ja Pro Evolution Soccer-sarjan suosiosta opikseen. EA on kiinnittänyt tänä vuonna entistä enemmän huomiota pallottomien pelaajien kontrolloimiseen ja toivoo ennakoivien ja tilaa tekevien pelaajien parantavan pelikokemusta edelleen. Muilta osin on luvassa entistä viimeistellymmät ja runsaammat animaatiot, hiotumman ja parannellun pelattavuuden sekä tietysti päivitetyt rosterit ja pelaajaskinit. Valitettavaa on, ettei Xbox Live ole tuettuna sillä tässä olisi erinomainen vaihtoehto online-nurmipelaamiselle talvella, jolloinka peli ilmestyy.

- The Lord of the Rings: The Return of the King on viimeisin Tolkien-installaatio pelisarjassa, jossa pelaaja pääsee puolustamaan Gandalfina Minas Tirithin muuria, taistelemaan Pimeyden Armeijaa vastaan yhdessä Aragornin, Legolasin, Gimlin, Frodon sekä Samin kanssa, pitäen sormuksesta visusti tallessa. Peli tarjoaa täysin uudet co-op-pelimuodot, tuhoutuvat ympäristöt sekä taktisempaa taistelua niin lähi- kuin heitto/ampuma-asein. Peli lupailee LOTR: Two Towersia huomattavasti viimeistellymmän kokonaisuuden, ja tämä nähdään joulun alla kun peli tuolloin ilmestyy. Siihen asti kuivaharjoitellaan liikkeitä ála hack'n'slash.

Kirjaudu kommentoidaksesi