Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uutisia Midwaylta

Midway Games on ilmoittanut työskentelevänsä Cartoon Networkin Justice League -TV-sarjaan perustuvan pelin parissa. Peli on ensimmäinen laatuaan nykykonsoleilla ja päästää pelaajan kontrolloimaan lukuisia supersankareita kuten Batmania, Supermania, The Flashia, Wonder Womania, Green Lanternia, Hawkgirliä ja Martian Manhunteria.

Mitään sen tarkempia tietoja pelistä ei ole paljastettu. Justice League ilmestyy Xboxille, GameCubelle ja PlayStation 2:lle ensi vuoden aikana.

Midway kertoi myös uutta tietoa klassikkopeli NARCin uudelleenlämmittelystä. Pelin päähahmoina häärivät Hitman ja Max Force, jotka taistelevat huumeita vastaan. Vastaansa parivaljakko saa Mr. Bigin johtaman KRAK-huumejengin, joka on alkanut levittää katukauppaan uutta "liquid souliksi" kutsuttua huumetta. Aseikseen Hitman ja Max Force saavat potkujen ja lyöntien lisäksi kattavan asevalikoiman, josta löytyy kättä pidempää aina liekinheittimeen ja sinkoon asti.

Pelaaja saa kontrolloitavakseen vain toisen päähahmoista, mutta aivan yksikseen ei tarvitse koko peliä pelata, sillä joissakin tehtävissä toinen päähahmo tulee mukaan antamaan taustatukea tekoälyn ohjastamana. Molemmat hahmot voivat suorittaa pidätyksiä, mutta niiden vaikeus riippuu rikollisen energiasta, arvosta ja otettujen huumeiden määrästä. Pelaaja voi suorittaa myös sivutehtäviä päätehtävien ulkopuolella. NARC sijoittuu viiteen eri ympäristöön jotka vaihtelevat aasialaisesta satamasta Mr. Bigin henkilökohtaiselle saarelle.

NARC ilmestyy Xboxille, GameCubelle ja PlayStation 2:lle vuonna 2004.

Kirjaudu kommentoidaksesi