Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Totaalista pallomanagerointia 2004-malliin

Electonic Arts tarjoaa loppuvuodeksi managerointipelien ystäville Total Club Manager 2004 -jalkapallomanagerointipelin ja varsin vakuuttavat uudistukset, joista tässä muutamia:




"Football Fusion" = Tämä varsin mielenkiintoinen ominaisuus antaa pelaajalle mahdollisuuden muokata suosikkijoukkuettaan Total Club Manager 2004:ssa ja pelata uudella ja parannetulla joukkueella EA:n omassa Fifa 2004-pelissä.


"Lisää liigoja ja enemmän pelaajia" = 50 liigaa (PC:llä eli määrät jonkin verran vähäisemmät konsoleilla) sisältäen mm. Englannin Valioliigan + kansalliset liigat, Ranskan 1&2, Bundesliigan 1&2, Espanjan ykkösdivarin ja B-liigan. Tämän lisäksi lukemattomia muita. 30,000 FIFPro pelaajaa ja yli 25,000 nuorta lupausta sisältäen itse tehdyt pelaajat.


"Realismi" = Total Club manager 2004 pyrkii uudella ja parannellulla siirtomarkkinajärjestelmällä entistä realistisempaan kaupankäyntiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että siirtohetkellä pelaajan maine, markkinatilanne ja muiden pelaajien vapaana olo vaikuttaa siirtojärjestelmän toimivuuteen. Muista realistisista ominaisuuksista mainittakoon reservijoukot omine liigoineen, jotka osaltaan lisäävät pelisyvyyttä.

-------------------------------

Lisädetaljia voipi käydä tsekkaamassa täältä ja muutamia kuviakin(joskaan ei Xbox-versiosta) voi selailla tästä alkaen.




Kaikenkaikkiaan luvassa on varsin pätevänoloinen managerointisäätö, ja Fifa2004-kytkös lisää varmasti pelin houkuttelevuutta. Konsolidebyytti ja loppuvuoden julkaisu.

Kirjaudu kommentoidaksesi