Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pro Evolution Soccer Xboxille?

Palloralli pääasiassa Sonyn konsoleilla mainetta niittäneen Pro Evolution Soccer -pelisarjan kääntymisestä Xboxille ei ota loppuakseen. Aiemmin verkossa liikkuneet huhut PlayStation 2:lle ja PC:lle ilmestyneen PES 3:n Xbox-versiosta tyrmättiin itse Konamin toimesta, mutta yhtiö ei kuitenkaan sulkenut pois mahdollisuutta jonkin muun sarjaan kuuluvan pelin kehittämisestä Xboxille.

Juuri kun tilanne on hieman rauhoittunut, pallo potkaistaan uudelleen ilmaan muun muassa Xboxia ja Pro Evolution Socceria maahantuovan Toptronicsin toimesta. Xboxfinin saamien tietojen mukaan Xboxaajat olisivat todellakin saamassa oman osansa Konamin hunajaisesta futiksesta. Toptronicsin arvio pelin julkaisulle ajoittuu lokakuun tietämille, mutta virallinen julkaisupäivä vahvistunee myöhemmin. Pelin ominaisuuksista ei ole toistaiseksi mitään tietoa.

Vaikka Pro Evolution Soccerin Xbox-debyytistä ei ole annettu virallista tiedotetta, eikä Konamin edustaja voinut kommentoida asiaa Xboxfinille, pitkään jatkunut PES-myllytys Microsoftin konsolin ympärillä antaa kuitenkin osviittaa siitä, että jotain Konamilla on tekeillä.

Xboxfin luonnollisesti seuraa tilanteen kehittymistä ja raportoi, jos jotain uutta ilmenee.

Kirjaudu kommentoidaksesi