Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Jonathan Toews NHL 11:n kanteen

EA Sports on kiinnittänyt Chicago Blackhawksin Jonathan Toewsin NHL 11:n kansikuvaan. Yhtiön 20. kiekkopeli julkaistaan Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle syyskuussa.

Kanadalaisella Toewsilla on takanaan uskomaton kausi, sillä hän pääsi juhlimaan Stanley Cupin ja Vancouverin kiekkoturnauksen voittoa. Lisäksi 22-vuotias nuorukainen valittiin NHL:n pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi ja olympialaisten parhaaksi hyökkääjäksi.

Toews komistaa aikaisemmista vuosista poiketen myös suomalaisen version kantta. Viime vuonna kotimaisen painoksen kannessa nähtiin Minnesotan Mikko Koivu ja maailmalla niin ikään Chicagon riveissä luisteleva Patrick Kane.

EA Sports paljasti myös NBA Elite 2011:n kansipelaajaksi Oklahama City Thunderin Kevin Durantin.

Galleria: 

Kommentit

Olisihan voinut sen Niemen siihen kanteen laittaa :)

Nieminhän olis huonoin mahdollinen valinta koska hänen jatkamisensa Chicagossa ei oel mitenkään varmaa. Olisi aika noloa jos kantta komistaa Niemi Hawks-paidassa mutta Niemi pelaakin jossain muualla kun peli julkaistaan.

Ihan surkea valinta! Ilya Kovalchuk siihen kanteen olisi pitänyt valita!

eiku vein kretski ois ollu kova

No onhan se Niemen jatko nyt melko varmaa. Chicagon johto on kyllä sanonut ihan suoraan, että haluavat pitää Niemen. Eiköhän Huet ole se, joka saa lähteä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi