Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tampereella lanitetaan taas viikonloppuna

Tampereella järjestetään jälleen viikonloppuna Suomen kolmanneksi suurin verkkopelitapahtuma LanTrek. Se kerännee Tampere Areenalle lähes 1000 henkilöä osallistumaan ja seuraamaan turnauksia sekä muuten vain tutustumaan harrastukseen.

Tänään käynnistyvä tapahtuma tarjoaa tilaa paitsi 722 tietokoneelle myös 122 konsolipelaajalle. Ennakkolippujen myynti loppui jo tammikuun alussa, mutta paikkalippuja voi ostaa ovelta edelleen 40 euron hintaan, mikäli tilaa vielä riittää. Kävijälipun voi lunastaa 10 eurolla.

Tapahtumassa kilpaillaan konsoleilla Call of Duty 4: Modern Warfaressa, Forza Motorsport 4:ssä, Halo: Reachissa, Tekken 6:ssa, Super Street Fighter IV: Arcade Editionissa, NHL 12:ssa, GUitar Hero: Warriors of Rockissa, Wii Sportsissa ja FIFA 12:ssa.

Yhteensä turnauksissa on jaossa yli 10 000 euron edestä palkintoja. Osa finaaleista käydään erityisellä esityslavalla.

Tapahtumasta välitetään verkossa suoraa videokuvaa kahdella kanavalla. Luvassa pitäisi olla selostettuja matseja, haastatteluita ja yleistä tunnelmointia.

Galleria: 

Kommentit

Laneille aina iso peukku. Helppo paikka olla ja viettää aikaa sosiaalisesti tutun yhteisen harrastuksen parissa. Ei tarvitse selitellä, vaan hyväksyvä nyökkäys tulee automaattina.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi