Assembly online 2020 korvaa kesän peruuntuneen livetapahtuman.

Perinteisesti Helsingin Messukeskuksessa järjestetty ­Assembly-festivaali siirretään kuluvan vuoden trendin mukaisesti verkkoon. Tietokonetapahtuma on ensimmäistä kertaa täysin digitaalinen, jotta osallistujien turvallisuus voitaisiin taata.

"Emme halunneet katkaista pitkää tapahtumaperinnettä, vaikka korona fyysisen tapahtuman nyt kaatoikin. Virtuaalisena tapahtuman sisältö laajenee entisestään. Assembly-kävijöille tutut demoskene ja pelaaminen pysyvät yhä ohjelmiston kulmakivinä, mutta ne saavat nyt rinnalleen runsaasti uusia aktiviteetteja digitaalisen kulttuurin eri alueilta. Tarjolla on aiempaa enemmän ohjelmaa, johon myös uusien tulokkaiden ja harrastajien on helppo osallistua", kertoo Assemblyn toimitusjohtaja Lassi Nummi.

Assemblyn ohjelma sisältää kaikille avoimia livelähetyksiä, e-urheilu-turnauksia, paljon pelaamista, erilaisia luentoja sekä kilpailuja koko digitaalisen kulttuurin alueelta.

"Ja nyt, kun tila ja maantiede eivät enää tapahtumaa rajoita, odotettavissa on myös aiempaa enemmän digitaaliseen kulttuuriin intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä kokoontuneena yhteen luomaan, kilpailemaan ja pitämään hauskaa. Assembly ei pysähdy", Nummi toteaa.

Assembly Online 2020 järjestetään 14.–18. lokakuuta osoitteessa assembly.org.

Voit osallistua online assyihin omasta kodistasi, pelitiloista tai myöhemmin ilmoitettavien kumppaneiden tiloista - nyt toteutettava konsepti on jotain sellaista, mitä ei Suomessa ole aikaisemmin tehty! / Assembly 2020 Online

Kommentit

Kaikki mahdollisuudet on onnistua virtuaalisesta luonteesta huolimatta. Tästä esimerkkinä käy viime pääsiäisenä samasta syystä verkkoon siirtynyt Revision demoparty. Tunnelma saadaan nostatettua upeiden entryjen ja skenen juontajien ansiosta. Ottaa siihen vielä kaveriksi roskaruokaa ja energiajuomaa niin ollaan asian ytimessä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi