Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pelialan yksi tunnetuimmista journalisteista vihjailee Grand Theft Auto VI -uutisten olevan lähempänä kuin moni arvaakaan.

Amerikkalaisen uutistoimisto Bloombergin pitkäaikainen journalisti ja pelialan vihikoiraksikin kutsuttu Jason Schreier kertoi tänään aamulla somepalvelu X:ssä, että Rockstar suunnittelee julkistavansa GTA VI:n virallisesti jo tällä viikolla, minkä lisäksi hän väittää ensitrailerin näkevän päivänvalon joulukuussa.

Schreierin kirjoittaman raportin mukaan Rockstar julkaisee Grand Theft Auto VI:n julkistustrailerin ensi kuussa juhlistaakseen 25-vuotista taivaltaan. Tiedon vuotaneet henkilöt ovat kerrotun mukaan tekemisissä nimikkeen kanssa, mutta eivät halunneet nimiään julkisuuteen, sillä heillä ei ollut lupaa antaa julkista lausuntoa asian tiimoilta. Schreier kertoi myös tavoitelleensa Rockstarin tiedottajaa raporttiin liittyen, toistaiseksi tuloksetta.

GTA VI on yksi tämän hetken odotetuimmista nimikkeistä ja pelisarja itsessään jättimäinen menestys. Esimerkiksi sen edeltäjää, Grand Theft Auto V:tä, on myyty vuosien saatossa eri alustoilla yhteensä yli 185 miljoonaa kopiota. GTA V on myös kaikkien aikojen toiseksi myydyin videopeli, häviten ainoastaan ruotsalaisen Mojangin Minecraftille.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Julkaisijat: 
Henkilö: 

Pelikeskustelu