Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ned Luke, joka on tuttu muun muassa suosittuakin suositumman Grand Theft Auto V -pelin Michael De Santan äänenä, on antanut tekoälyfirman kuulla kunniansa.

Tekoälyfirma WAME nimittäin loi Luken ääneen pohjautuvan chattibotin, ilman lupaa tietenkin. "Onko täällä GTA-faneja? Vie pelaamiskokemuksesi toiselle tasolle. Kokeile realistista äänikeskustelua Michael De Santan, GTA 5:n päähenkilön, kanssa nyt heti", hehkutti WAME tuotostaan X-palvelussa (entinen Twitter).

Ei kestänyt kauaa, kun tieto asiasta päätyi Luken tietoon. "Ei ole mitään hienoa huijata ihmisiä jollain ontuvalla tietokonearviolla äänestäni. Älkää tuhlatko aikaanne tähän roskaan", hän kommentoi asiaa kirosanojen saattelemana. Luke myös merkitsi viesteihinsä mukaan Grand Theft Auto -pelejä kehittävän Rockstar Gamesin sekä näyttelijöiden SAG-AFTRA-liiton.

"En ole huolissani korvaamisestani", jatkuu kommentointi toisessa twiitissä vastauksena Roger Clarkille, kuka puolestaan toimii Red Dead Redemption 2 -pelissä Arthur Morganin äänenä. "Minä vain vihaan näitä kusipäitä ja olen vittuuntunut siitä, että meidän paska liittomme on niin hemmetin heikko, että tästä tulee pian ongelma laillisissa töissä sen sijaan, että joku surkea idiootti vain koettaa [tehdä rahaa] äänillämme."

WAME on sittemmin poistanut twiittinsä chatbottiin liittyen.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Lähde: 

Pelikeskustelu