Sonyn väitetään paljastavan seuraavan sukupolven konsolin hinnan, julkaisupäivän ja ennakkotilaustiedot samana heinäkuun päivänä.

Roberto Serrano, joka osasi kertoa etukäteen PS5-uutisia jo aiemmin, on kirjoittanut Twitterissä saaneensa uusia tietoja lähteiltään viihdeteollisuudessa. Serrano väittää Sonyn julkaisevan niin tulevan konsolinsa hinnan kuin ostopäivänkin maanantaina 13. heinäkuuta.

Serrano väittää myös, että mikäli heinäkuun paljastusaikataulua muutetaan jostain syystä, tulee Sony julkistamaan PlayStation 5:n tiedot ennen kyseistä päivämäärää, ei sen jälkeen. Tämän huhun mukaan paljastukseen ei myöskään liittyisi minkäänlaista erityistapahtumaa, vaan se tehtäisiin esimerkiksi suoratoistolähetyksessä tai blogi-kirjoituksessa.

Lisäksi Serrano ilmoittaa, että PlayStation 5 tulisi kauppoihin 27.11.2020 ja Xbox Series X sekä Lockhart viikkoa aiemmin eli 19.11.2020.

Kommentit

Joten tässä olisi 5 kk aikaa vielä säästää konsolia varten. Hyvin ehtii. :)

Kerran PS julkistaa hinnan ennen Boxia, tulee Microsoft tekemään huikean hinnanleikkauksen. Nimmitäin Microsoftilla on tällä hetkellä yritys pelastaa Xbox viime generaation menetyksiltä. Tällainen terve kilpailu ei ole kuin hyödyksi kuluttajille. Saa nähdä kumman itse hankin kun on kilpailu niin kovaa- ainakin Xboxilla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi