Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Huhut ovat totta! Tänään on KonsoliFINin syntymäpäivä. Kakkua kaikille, jotka eivät usko että kakku on vale.

Kymmenen vuotta sitten sivuston perustaja Jore muisteli KonsoliFINin lähtöpamausta lämpimästi. Moni asia on muuttunut toisen kympin tullessa täyteen, mutta samat teesit ovat silti läsnä. Foorumi tarjoaa edelleen lukijoille mahdollisuuden keskustella muuallakin kuin sosiaalisessa mediassa, pääsivuston puolella kirjoitetaan uutisia, artikkeleita ja arvosteluja, laadusta tinkimättä. Pelaajan podcastissa muisteltiin myös KonsoliFINin menneitä vuosia muutaman toimituksen alkuperäisjäsenen voimin. Ehdoton kuuntelusuositus!

Kaksikymmentä vuotta on loppujen lopuksi lyhyt aika, vaikka teknologia- ja pelialalla asiat kehittyvätkin hurjaa tahtia. KonsoliFINiä nuorempia ovat muun muassa Facebook, Twitter, Google, iPhone, Nokia 3310, Netflix (ainakin nykyisessä muodossaan) ja monet muut. Perustamisvuonna käsiteltiin pääasiassa PlayStation 2 -pelejä, tänä vuonna ollaan hyppäämässä uuteen konsolisukupolveen PlayStation 5:n ja Xbox Series X:n muodossa.

Elokuun aikana järjestetään kilpailuja, jaetaan klassisten teosten arvioita somekanavissamme ja muistellaan muuten vaan menneitä. Kiitos teille lukijat, että olette pysyneet matkassa mukana.

Pelaajilta pelaajille!

Kommentit

Onneksi olkoon sivustolle! Maailma ympärillä on muuttunut, mutta yhä on tarve kohdata muita harrastajia perinteisellä foorumilla, sekä jakaa uutisia ja arvosteluja yhteisölle.
 

Nyt uudet konsolit jälleen tulossa ja tiedon perässä tullaan kuten silloin aivan alussa. 

Onnea!

Itse ollut mukana jo ps2fin.com ajoista kun playstation 2 - konsolista piti tietoa saada ja päästä keskustelemaan ennen julkkaria. 20 vuodessa mukaan kuviohin on tullut vaimo, lapset ja työt, mutta pelaaminen ei ole loppunut mihinkään. Mikä parasta tämän harrastuksen voi nyt jakaa myös omien lapsien kanssa. Uusi konsoleita innolla odottaen! =)

Kiitos sivustosta!

Toivottavasti vietetään myös 30-vuotis synttäreitä.

Onnittelut ? 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi