Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uncharted-kisan aarresaalis jaettu

KonsoliFINin Uncharted 3: Drake's Deception -kilpailun voittajat ovat nyt selvillä. Koko kisan komeimman setin kaappasi itselleen nimimerkki Miklu. Kakkospalkinnon nappasi IiVeE ja kolmannen saaliin MCeazzy.

Kaikki voittajat saavat omakseen Uncharted 3 -teemalla koristellun kuoripaketin PlayStation 3 -konsolilleen sekä KonsoliFIN-logolla komistetun t-paidan. Kolmannelle ja toiselle sijalle jaetaan lisäksi Uncharted 3:n normaaliversio, kun taas päävoittaja rohmuaa omakseen pelin Explorer Edition -painoksen.

Kilpailussahan osallistujien tehtävänä oli tunnistaa kuvista todellisia arkeologisia kohteita. Kaivatut vastaukset olivat luonnollisesti seuraavat:

1. Al Khazneh, Petra
2. Akropolis-kukkula
3. Abu Simbel
4. Machu Picchu
5. Uyunin suolatasanko

Yhteensä kilpailuun saatiin 300 vastausta. KonsoliFIN kiittää kaikkia osallistujia ja onnittelee voittajia! Palkinnotta jääneet voivat lohduttautua lukemalla tahi katsomalla arvostelun pelistä.

Galleria: 

Kommentit

Eipä tullut tälläkään kerralla voitettua mitään. Onnea voittajille! ^____^

Onnea voitot haalineille! Kuinkahan paljon tuli täsmälleen oikeita vastauksia?

@ Tanelto:

Tuon itsekin haluaisin tietää. Itse sain kyllä kaikki oikein. Yllättäen helpoin arkeologinen kohde oli vaikein tunnistaa, eli tuo Akropolis-kukkula. Kuvakulma oli tuossa valokuvassa semmoinen ettei sitä meinannut tunnistaa. Googlen kuvahaulla löysin sitten tyyliin jostain 5. sivulta samasta kuvakulmasta otetun valokuvan. :D

Pikaisella tarkastuksella oikeita vastauksia oli noin 160. Eniten vaikeuksia oli tuottanut jo mainitun Akropoliksen lisäksi viitoskuvan suolatasanko, johon yleisin väärä vastaus oli Bonnevillen suolatasanko Utahissa.

Tuohon kolmanteen varmaan kelpasi myös Kuningas Ramses II temppeli?

Eikä taaskaan tuuria ._.

Miiw: Kyllä.

Mitä hemmettiä? Milloin tämmöinen kisa oli aloitettu saati ilmoitettu? Nyt potuttaa. Grrrr....

Ensi kerralla voisi olla vähän vaikeampia.

Traddash: 16. lokakuuta: http://www.konsolifin.net/playstation/jutut/174/ -- Näemmä kilpailusta ei tehty koskaan uutista, mutta se mainittiin kyllä Uncharted 3:n arvostelua koskevassa uutisessa.

Oho, mulla menikin sitten tuo suolatasanko väärin, kun vastasin tuon Bonnevillen. Ei ihme etten voittanut. :/

Aika laiha lohtu, mutta ainakin vastasin kaikkiin oikein.

Tuo suolatasanko oli itselle se hämmennystä aiheuttava tapaus. Guuggeli kuitenkin hoiti hommansa ja pelasti päivän. Ikävä kyllä arpojista ei voi sanoa samaa. : )

Meikäläinen pähkäili pitkään suolatasangon kanssa, että olisiko kyseessä se tasanko minkä läpi seuraavat heput: Hamster, Clarkson, Cpt Slow, vetäsi käytetyillä kaaroilla.
Elikkäs tämä: http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear:_Botswana_Special
Ja sieltä nimenomaan: http://en.wikipedia.org/wiki/Makgadikgadi_Pan
Mutta tulin siihen päätelmään että kyseessä on tosiaan tuo maailman suurin suolatasanko.
Ei ollut helppo kisa ei :)

Ohhoh, olipas mukava yllätys kun nimi löytyi tuosta voittajalistasta :) Piristi kummasti tätä ensimmäistä lomanjälkeistä työpäivää :D Saapas nähdä miten nuo opiskelut sujuvat sen jälkeen kun peli kolahtaa postilaatikkoon :D Tuosta kuoripaketista kysyisin, että käykö se vanhan mallisen ps3:een? Vai onko vain slim-versiota varten tehty?

MCeazzy: Konsolin skini on tarkoitettu Slim-mallille vain, sori. Onnea vielä kerran joka tapauksessa! :)

Hitto, kuvittelin että on sen verran vaikeita kysymyksiä että itsellä olisi ollut hyvät mahkut voittaa... En ihan odottanut 160:tä oikeaa vastausta. :P

Toisaalta, eihän nuo vaikeita olleetkaan kun tajusin etsiä googlen kuvahaun täsmähaulla. ;p

Onnea voittajille!

WooHoo! :D Hieno kilpailu. Tuli eksyttyä pitemmäksi aikaa noihin kohteisiin. Akropolis oli vaikein vaikka sen tavallaan tunnistikin mutta sen varmistaminen vei aikaa. Toinen oli tuo suola-aavikko.

Hear, hear! Enää ei muista mitä tuli vastattua mutta Googlen kuvahausta (tai sen käyttämisen osaamisesta) huolimatta tuo suolatasanko oli tappavan paha. Onnittelut voittajille ja mitä mahdollisuuksiin tulee, tuon kaliiberin palkinnoilla jo 1:160 on (käytännöllisestä huonoudestaan huolimatta) aika helkkarin hyvä mahdollisuus :D

Onnittelut voittajille!

Onnee voittajille :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi