×

Virheviesti

Overwatch arvostelu.

Olen pelannut kyseistä peliä nyt parin viikon ajan ja olen totaalisesti koukussa siihen. Peli on erittäin monipuolinen niin pelattavuudeltaan, kuin hahmojen kykyjen osalta. Pelissä toimii 21 erinlaista hahmoa joissa jokaisella on ainutlaatuiset kyvyt, nopeudet liikkua, sekä aseet. Peliin kyllästymiseen menee varmasti todella paljon aikaa sillä tekemistä riittää niin tappoja hamstraavalle 'hyökkääjä herolle' kuin tiimipelaamista kannattavalle 'support pelaajalle'.

Grafiikat pelissä ovat erittäin hyvät, eivät ehkä häikäisevät, mutta juuri sellaiset mitä blizardilta voi heidän peleistään odottaa. Peli sisältää myös jokaiselle hahmolle tarinan ja useat hahmot ovat jotenkin yhteydessä toisiinsa vaikkei pelissä varsinaista tarina pelimuotoa olekkaan, tämä ilmenee pelistä tehdyistä virallisista animaatio klipeistä.

Suosittelen peliä ehdottomasti kaikille nopeatempoisista fps-peleistä pitäville, Olen myös kuvannut gameplayta kyseisestä pelistä ja tehnyt koosteen siitä, sekä videolla kerron myös hieman lisää pelistä, linkki on tässsä:

https://www.youtube.com/channel/UCiLNiRSXteLqmlrJamK_Ezg

-pamutta

Kirjaudu kommentoidaksesi