Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sonylta PlayStation-uutisia 20.2.

Sony ilmoittaa amerikkalaisilla PlayStation-sivuillaan järjestävänsä 20. helmikuuta tiedotustilaisuuden.

Tilaisuuden sisällöstä ei ole vielä tarkempaa tietoa, eikä sivuilla pyörivä videokaan asiaa juuri valaise. Innokkaimmat kuitenkin odottavat jo ensimmäisiä virallisia uutisia PlayStation 3:n seuraajasta.

Galleria: 

Kommentit

Kyseessähän on Vitan seuraaja, Vita 3D

Playstation 3 saa uuden lisälaitteen: USB -johdolla konsoliin kytkettävän leivänpaahtimen!

No joo. Olisihan se kiva, että PS4 julkistettaisiin vihdoin. Ennen kaikkea toivoisin Sonyn jälleen tekevän jotain samanlaista, kuin aikaisempien konsolien kanssa(CD, DVD, Blu-ray), eli nelonen sisältäisin jonkin ihanan teknologia-herkun. Mitään seuraavan kaltaista tuskin kuitenkaan on luvassa. Harmi sinänsä. Tämän videon alussa näytettävä keksintö kun vaikuttaa jo niin mahtavalta. Ei sormenjälkiä, ei naarmuja. http://www.youtube.com/watch?v=_NE_jzlgEYg

Jos kyseessä on PS4 ja julkaisu syksyllä, niin sitä vain arvuuttelemaan julkaisupelejä. The Last of Us? God of War? GTA: V? Jos Sony aikoo todella puskea Next Geniä käyntiin, niin se vaatii mykistävän softatuen heti alusta saakka ja noilla kahdella/kolmella nimikkeellä saataisiin alulle jo kaikkien aikojen paras line up julkaisua varten. Tuskin kukaan on PS3:n ostamista jättänyt noiden nimikkeiden takia tähän mennessä tekemättä ja olisi uuden konsolin myynnin kannalta vain järjen köyhyyttä jättää ne last genin koneelle. Toki GTA: V:n alustoista päättää hyvinkin pitkälle Rockstar, mutta eihän sitä koskaan tiedä kun dollarikasat vaihtavat omistajaa. Juurihan GTA siirtyi keväältä syksylle...

Tai sitten kaikki yllä oleva pistetään PS3:n mahtavaksi joutsenenlauluksi ja ihmetellään sitten ensi vuoden tuloskatauksen yhteydessä miksi PS3:n myynti veti Q4 2013, mutta kukaan ei huolinut uutta, kallista laitetta itselleen...

Olen tavallaan yllättynyt jos on PS4:n julkistus, mutta toisaalta sitten E3:ssa olisi messevää esitellä laitetta tarkemmin ja näyttää tulevia pelejä. Saas nähdä kuinka käy.

Eiköhän GTA5 tule vanhalle koneelle. Eihän sitä myytäis yhtään jos se olis julkaisupeli.

Salo70:
Mitä jos kertoisin sinulle,

että peli julkaistaan sekä ps3:lle, että ps4:lle

-Morpheus-

22.2.2013 uuden värinen ps3 kaupoissa sekö on suuri paljastus.

Syytä alkaa säästämään. Sieltä julkaisupelien joukosta voisi löytyä näitä nelosia useampiakin: Killzone 4, Resistance 4, Uncharted 4 jne. Ja tietysti Battlefield 4!

Ja voi sitä itkua ja vinkua, jos ei uutta kotikosolia vielä julkistetakaan. Taas Sony huijaa! :p

Voisihan tuo vaikka ollakkin se PS4 julkistus. Mitä muuta voimme Sonylta odottaa? Tuskin enää Super Slimille seuraajaa ja Vitakaan tuskin vielä ainakaan uutta versiota tarvitsee.

Voihan toki kyseessä olla jotain ihan muutakin, kuin PS4 tai Vita, mutta ei nyt ihan heti tulisi mieleen mitään parempaa/ajankohtaan sopivampaa, kuin PS4. Sitä voisi sitten oikein kunnolla esitellä E3:ssa julkaisupelien kanssa.

Eiköhän Sony halua tällä kertaa Microsoftia nopeammin markkinoille. Viime sukupolveahan (hinnan lisäksi) tuo "myöhästynyminen" Xboxiin verrattuna söi myyntiä. Vasta nyt myöhemminhän PS3 on alkanut ottaa kiinni kilpailijoitaan.

PS4 olisi tietysti jepu, mutta veikkaan, että ilmoittavat Vitan hinnanalennuksista. Tai joku PSN/Steam-naitos.

@Lebe. En uskoisi väitettäsi. Oliko edes 360 julkaisussa pelejä jotka ilmestyivät samaan aikaan uudelle ja vanhalle koneelle?

Salo70: ei Xboxille, koska Xbox, mutta Pleikkarille oli.

Oli vai? No, hyvä vaan JOS uus GTA tulis uudelle koneelle heti. Ärsyttää konsolijulkaisut jos ei tuu mitään kiinnostavia pelejä. T: nimim. "Wii U tyhjänpanttina pölyttymässä"

Itseä ihmetyttää ennemminkin se, miksi sulla se Wii U on?

No se on hommattu osittain 10v. poikani takia mutta ei sekään sillä pelaa.

kyllä GTA5 nyt trailereiden perusteella näytä Ps3 peliltä. Se uus metal gear traileri näytti taas joltain ihan muulta. Ja siinäpä oiva julkaisupeli

Näkyy mainostettavan jo meidänkin puolella rapakkoa https://secure.eu.playstation.com/meeting2013/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi