Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Wii 2 -video vuosi verkkoon

Nettiin vuotanut video, jossa esitellään Nintendon tulevaa konsolia, on herättänyt keskustelua. Videon YouTubeen ladannut käyttäjä kertoo kuvamateriaalin olevan peräisin pelinkehittäjälle järjestetystä yksityistilaisuudesta.

Video on kuvattu ilmeisesti luentosalissa, jossa naispuolinen henkilö esittelee Project Café -koodinimellä kulkevaa laitetta yhdelle tai useammalle kuulijalle. Kankaalle heijastetuissa teknisissä piirroksissa näkyvät konsolin ohjain kosketusnäyttöineen ja itse kone. Konsoli ja ohjain muistuttavat muotoilultaan jo aiemmin verkkoon vuotaneita luonnoksia Project Cafésta ja sen ohjaimesta. Lisäksi pöydällä esittelijän vieressä näyttäisi olevan oikea fyysinen konsoli. Videossa ei ole ääntä.

Videosta on keskusteltu monilla sivustoilla, ja mielipiteet sen aitoudesta ovat jakautuneet. VG247:n mukaan Englannin Nintendo on todennut videon olevan "puhtaasti huhuilua ja spekulaatiota".

Galleria: 

Kommentit

My Nintendo News (http://mynintendonews.com/2011/05/18/nintendo-wii-2-nintendo-wii-2-proje... ) arvelee videon olevan peräisin Hollywoodissa 17. päivänä pidetystä, pelinkehittäjille suunnatusta konferenssista. Se, että video ilmestyi You Tubeen samana päivänä ja että sen lisännyt amerikkalaiskäyttäjä (http://www.youtube.com/user/privateconnex ) liittyi palveluun edelleen samaisena päivänä vuotaakseen videon nettiin, antaa ehkä jonkinlaista uskottavuutta kuvamateriaalille.

Videon aitoudesta on esitetty eri saiteilla monenlaisia arvioita. Mitä mieltä ovat KonsoliFIN:in lukijat?

Videossa näkyvän kuvan mukaan ohjaimeen tulisi 6" näyttö :o kuulostaa aika isolta, jos miettii että sen ympärille pitäisi vielä tulla tatit ja nappeja.

Liikeohjauksen piti syrjäyttää padi jo edellisessä sukupolvessa. Nyt näyttää kyllä käyneen toisin :D

Tuo konsoli näyttää tylsältä ja rumalta. Toivon että E3 yllättää ja paljastaa jotain muuta kuin mitä nyt on nähty.

Ohjain kyllä kiinnostaa, että millainen siitä tulee. Näytön ympäreille saa kaikkea kivaa varmana väsättyä.

Ainakin tuollainen suttuinen ja hämyinen kuvamateriaali olis todella helppo lavastaa parin kaverin voimin missä tahansa luentosalissa. Itseasiassa lähes jokainen konsolifiniläinenkin osaisi tuollaisen tehdä. Pöydällä oleva "konsoli" on voitu kasata helposti aikaisemmin vuodettujen konseptien mukaan - kukaan kun ei tiedä miltä se oikeasti näyttää niin kehnokin kyhäys näyttää uskottavalta.

Toisaalta, JOS video on aitoa tavaraa niin kuvaaja riskeeraa itsensä kyllä pahanpäiväisesti koska hänet tunnistettaneen helposti sijainnin perusteella ja herra/rouva voi odotella muhkeita vahingonkorvausvaatimuksia (epäilemättä tilaisuuteen osallistujat ovat allekirjoittaneet jonkin vaitiolosopimuksen).

Käsittääkseni tämä oli jo jossain osoitettu huijaukseksi. Olisiko liittynyt jotenkin siihen ohjaimen kuvaan. Taisi olla että mittasuhteet ei täsmää. Olisiko ollut ruudun koko tatteihin verrattuna pielessä.

Edit: löysin linkkiä http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=27906813&postcount=2034

Todistettu jo muutenkin huijaukseksi http://www.gonintendo.com/viewstory.php?id=158698

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi