Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Lähes viikon mittaiselta Kölnin reissulta on saatu jälleen lisää nähtävää. Artikkelipuolella on luettavissa ensifiilikset peleistä Call of Duty: Black Ops 2, Need For Speed: Most Wanted, Dead Space 3, Crysis 3, Metal Gear Rising: Revengeance ja Deadpool.

Lauantaina yleisön edessä nauhoitettu ja tiistaina julkaistu podcast-jakso on ikuistettu ensimmäisen puolituntisen osalta myös kuvaformaattiin. Video on katsottavissa KonsoliFINin Youtube-kanavalla.

Parhaita cosplay-tyttöjä esittelevän kuvakollaasin ohella kannattaa antaa heti aikaa sosiaaliselle medialle. KonsoliFINiä voi seurata ja tykätä varsinaisen sivuston lisäksi Facebookissa ja Twitterissä.

Artikkelit:

Criterion Games tekee Most Wantedista timanttia - Cubase kaahasi Saksan autobahnilla tuhatta ja sataa.

Ensikosketukset Black Ops 2:n moninpeliin - Uusi Call of Duty ei pettänyt Dragonflyn odotuksia - pikemminkin päinvastoin.

Raiden vs. Deadpool – ninjojen kaksintaisto - J. Pikkarainen silpoi ja tuhosi kaiken mikä liikkui.

Gamescom: EA:n kolmen A:n pelit - Crysis 3:n ja Dead Space 3:n parissa viihtynyt J. Pikkarainen ampui ensin ja kysyi vasta sitten.

Video:

KonsoliFIN Podcast 074: Gamescom 2012 - Osa I - Jryi, Paavi, maagiset ja TUHOMURSU mehustelevat Gamescomia, katso video.

Gamescom-artikkelit PlayStation-puolella
Gamescom-artikkelit Xbox-puolella
Gamescom-artikkelit Nintendo-puolella

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi