Suosikkikuvakaappauksiaan esittelemässä ovat muun muassa Insomniac Games, Santa Monica Studio ja Sucker Punch Productions.

PlayStation-pelien valokuvatilat ovat tulleet hyvin suosituiksi etenkin uusien nimikkeiden ja niiden mukanaan tuomien ominaisuuksien myötä. Sony Interactive Entertainment otti yhteyttä PlayStation-kehittäjiin kootakseen heidän henkilökohtaiset lempiotoksensa ja tarinat niiden takana.

"Riippumatta siitä, näytetäänkö ne maailmalle vai istuvatko ne konsolin kiintolevyllä, jokaisella valokuvalla on taustatarina", Gillen McAllister Sonylta toteaa.

Ghost of Tsushimaa työstänyt Jason Connell Sucker Punchilta jakoi Demon's Soulsin kuolemaruudun. "Ehkä ei suosikkiruutuni, mutta ehdottomasti eniten näkemäni ruutu", Connell toteaa. Myös Housemarquen Henri Markus valitsi Demon's Souls -otoksen.

God of War -ohjaaja Rafael Grassetti sekä Ubisoftin Benoit Richer (Assassin’s Creed Valhalla) päätyivät kuvakaappauksiinsa Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesista. Naughty Dogin Anthony Newman (The Last of Us Part II) puolestaan esitteli No Man’s Sky -otoksensa.

Nioh 2, Ghost of Tsushima, Astro’s Playroom ja Fall Guys ovat myös edustettuina eri kehittäjien toimesta. Kaikki kuvat ottajineen ja tarinoineen voi katsella PlayStationin blogista.

KonsoliFINin lempiotoksia:

Kirjaudu kommentoidaksesi