Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Petri Katajan blogi

Kun kuvakaappauksia kerran napsii, niin kai niitä voisi jakaa muidenkin nähtäville.

Olen ottanut PlayStation 4 Pron syövereihin tuhansia kuvakaappauksia, jotka vaihtelevat kamalista varsin mainioihin. Olen fotoja jakanut Red Dead Redemption 2:sta ja osana yhteisartikkeliamme, mutta olisihan noita esityskelpoisia vielä monen monta lisää. Niinpä näinpä tässä niitä nyt sitten on. Oli vaikea rajata lukumäärä järkevään määrään, joten monta huvittavaa, hienoa tai muuten vaan esityskelpoista otosta jäi rannalle ruikuttamaan, mutta minkäpä teet.

Kuvat saa isommiksi klikkaamalla niitä.

Assassiinit

Julkaisin aikoinaan videon siitä, miten Red Dead Redemption 2:n eläimissä on jotain vikaa. Sama tauti tuntuu tarttuneen myös Assassin's Creed Odysseyn hevosiin.

Ja Assassin's Creedistä puheen ollen: maisemat Assassin's Creed Originsissa olivat parhaimmillaan hulppeita. Eipä peli muutenkaan ollut hassumpi!

Kerran vastaan tuli paikalleen jähmettynyt sotilashahmo, jonka kanssa tuli otettua useammatkin kuvat. Ohessa niistä tyylikkäin, tämäkin Assassin's Creed Originsista.

Kotimaista väriä

Kotimaisen Remedyn Control oli mainio ja parhaimmillaan hyytävä seikkailu, joka tuli koettua lisäsisältöineen kaikkineen.

Noh, Ahti! (Anteeksi kauheasti tästä kuvasta)

Controlin valokuvamoodi oli ahkerassa käytössä, joten fotojen rajaaminen vain kolmeen oli haastavaa. Tässä lopen uuputta apulaista koetetaan motivoida.

Pilipilipom

Marvel's Spiderman näytti varsin hyvältä oranssina hetkenä...

...kuten myös punaisena...

...ja lähikuvissa.

Muita maita tuntemattomia

Uncharted 4: A Thief's End näytti komealta, joten valokuvamoodille tuli käyttöä.

Hitusen ränsistynyt pihamaa.

Kuvassa yksi easter egg -suosikkini. Maalauksessahan on itse Guybrush Threepwood, "pahamaineinen" piraatti Monkey Island -sarjasta.

Erilaisia seikkailuja

Batman: Arkham Knightissa tuli hengailtua useammankin kerran Jokerin kanssa.

God of Warin valokuvausmoodi oli myös ahkerassa käytössä. Oheisessa otoksessa Kratos huutaa kohti sinistä valoa.

Sekiro: Shadows Die Twicen ensimmäinen kunnon kuvakaappaus oli mielestäni myös paras. Tästä se matka alkoi.

Komean kauniita seikkailuja

Horizon Zero Dawn ei yltänyt omien suosikkipelieni joukkoon, mutta eipä tuo estänyt fotojen napsimista. Onhan tämä nimike parhaimmillaan kaunis.

Vaikka tarjolla oli maisemia ja isoja otuksia, oli tämä yksinkertainen räpsäys jostain syystä omia suosikkejani matkan varrelta.

Red Dead Redemption 2:sta pidin lopulta todella paljon. Kyseessä saattaa olla yksi muistettavimmista kokemuksista PlayStation 4:llä, vaikka täydellinen peli ei todellakaan ole. Otin kuitenkin matkan varrelta satoja kuvakaappauksia, joista parhaimmat esittelin niille omistetussa omassa jutussa: Nyt se viimein tapahtui: pelasin Red Dead Redemption 2:n läpi – aika jakaa parhaat kuvakaappaukset matkan varrelta

Maisemia hulppeita

The Long Dark on paitsi hieno peli, myös parhaimmillaan kovin valokuvauksellinen. Maisemista saisi hyviä taustakuvia, ja katsokaa nyt noita hienoja pilviä.

Ja niistä maisemista oli todella vaikea valita vain yhtä, joten valikoin sitten kaksi. Hienoja pilviä, mitä?

Firewatch-seikkailu oli paitsi mielenkiintoinen myös parhaimmillaan mukavaa katsottavaa. Ja pelistähän saisi hyvän elokuvankin, eikö mitä?

Ja ne loput

Guacamelee! 2 oli kuulkaas todella mainio metroidvania-tyylinen seikkailu, jossa myös piisasi huumoria. Vai mitä sanotte taustalla näkyvistä kuvista, muistuttavatko kenties jotain tuttua?

Yksi peli, jonka kanssa minulla on viha-rakkaus-mutta-enimmäkseen-viha-suhde on Rain World. Nimikkeessä oli paljon hyvää, mutta itse seikkaileminen ja toivoton selviytyminen oli parhaimmillaan suorastaan raivostuttavaa. Mutta oli tuotoksessa hetkensä, kuten vaikkapa tämä mastossa killuminen. Arvion jälkeen saapuneet päivitykset ovat voineet parantaa paljon, mutta en ole vielä tohtinut käydä testaamassa.

Eiköhän tässä ollut riittävästi kuvia tähän juttuun, kuten The Witnessin turvamiespatsas antaa ymmärtää.

--

Mutta ei tässä vielä kaikki, tsekkaa myös oheiset kuvarikkaat juttumme:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: