Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Enslaved: Odyssey to the West

Odotin tästä tulevan syksyn suuren hittipelin, mutta näyttäisi että olen suunnilleen ainoa ihminen joka on pelin ostanut. En kyllä tiedä miksi, tämä oli meikäläisen odotuslistalla melkolailla kärkipäässä.

Uncharted 2 tästä pitkälti tulee mieleen, sekoitettuna vähän Ratchet & Clankia ja Heavenly Swordia (Trip on kuin kopio HS:n Narikosta. HS oli myös Ninja Theoryn kehittämä ja siinäkin näytteli Serkis...). Odottamaani eeppisyyttä koettiin täydessä mitassaan vasta pelin loppuvaiheessa, mutta se kyllä olikin ihan mahtavuutta.

Muutama juttu tökki; maisemista kerättävät kreditit, ei tällaiseen peliin istu tuollaset tasohyppelypallerot joista saa pisteitä. Samoin pelin alkupuolella opetettuja ominaisuuksia ei enää tarvinnutkaan alun jälkeen, jotenkin olettaisi että kaikkia taitoja tarvitaan sitten loppukahinoissa. Rytmitys myös oli hieman kumma; maailmanlopun asetelmat ja maisemat jäivät puoliksi hyödyntämättä ja pelin puolessa välissä jumitettiin loputtomalta tuntuvien robottilaumojen kanssa, vaikka ajan olisi voinut hyödyntää huomattavasti mielenkiintoisemminkin.

Enivei, arvosanaksi 8/10 Toisen kerran tulee varmasti pelattua ja jatko-osakin olisi toiveissa. Mutta jos kfinin perusteella voi tehdä johtopäätöksiä pelin suosiosta isommassa mittakaavassa, niin turha sellaista kai odotella.

Kirjaudu kommentoidaksesi