Sonic & All-Stars Racing Transformed

Vauhdikas karting autopeli ja Mario Kartin tappaja. Pelissä on harvinainen nettipeli, johon voi osallistua monta pelaajaa samalta koneelta jaetulla ruudulla. Peliä on pelattu jo pitkään, mutta olen pantannut arvosanan antamista koska peliä vaivaa kaatumatauti ja bugittelu. Jos pelaa nettipeliä siten että toinen pelaaja pelaa Gamepadin näytöltä ja toinen katsoo tv-ruutua niin kone jumiutuu jo ennen kuin ensimmäinen kisa on ohi. Nyt peliin tuli päivitys ja pääsin testaamaan uudelleen niin nyt kone ei kaatunut kertaakaan. Lisäksi verkkovirheitäkään ei tullut ainuttakaan.

Itse pelistä niin peli on todella vauhdikas ja kulkuneuvon muuttuminen auton, veneen ja lentokoneen välillä on hauska keksintö. Nettipelikin on loistava. Ollaan otettu oikeassa paikkaa mallia Mario Kartin nettipelistä että peliin pyörittäminen menee sujuvasti. Paikallismoninpeli on sekin hyvin tehty kun sitä voi pelata missä tahansa pelimoodissa, yksittäisestä kisasta uramoodiin.

Nyt kun tekniikka pelaa niin sanoisin että tämä on parempi kuin Mario Kart. Jos korjausta ei olisi tullut niin olisi joutunut rankaisemaan pisteissä.

Kirjaudu kommentoidaksesi