Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Destiny: The Taken King tekee hurjia muutoksia

Bungie on paljastanut Destinyn tulevan lisäosan The Taken Kingin tekevän luvattoman paljon muutoksia itse ydinpeliin. Uutuuksia on luvassa ainakin tarinatehtäviin, raidiin, aseisiin, moninpeliin ja vihollisiin. Lisäosa sisältää itsessään kahdeksan tehtävää, jotka päättyvät elokuvamaisiin välivideoihin.

Destinyn aikaisemmat tehtävät on järjestelty uudelleen ja esimerkiksi Sword of Crota -tehtävä
upotetaan osaksi The Dark Below -tarinaa.

Muutoksia tapahtuu lisäksi Ghost-apurin ääninäyttelyssä, sillä Peter Dinklage on saanut kenkää ja tilalle on otettu luottomies Nolan North. Dinklagen ääninäyttelyä ei The Taken King -lisäosan myötä enää nähdä, vaan North korvaa myös aikaisemmin nauhoitetut puheet.

The Taken King esittelee uuden raidin, jonka luova johtaja Luke Smith sanoo olevan laajin tähän mennessä. Lisäosa nostaa myös pelin tasokattoa 40:n. Tasot ovat jatkossa sidottu suoraan kokemuspisteisiin, eikä Light-järjestelmää ole enää lainkaan.

Pelillisiä muutoksia antaa ympäristön skannaaminen, joka paljastaa lisää taustatarinaa. Lisäksi Towerissa olevien hahmojen kanssa pystyy keskutelemaan radion välityksellä.

Ehkä suurimmat muutokset ilmenevät kuitenkin asejärjestelmässä. Kaikki olemassa olevat legendaariset aseet eivät ole legendaarisia, vaan sen sijaan harvinaisista valkoisista ja vihreistä tavaroista pelaajat saavat lisää tulivoimaa. Lisäksi uusia aseita voi parantaa tuhoamalla samassa lokerossa olevia. Towerissa majaansa pitävältä asesepältä on mahdollista tilata legendaarisia aseita, jotka toimitetaan joka keskiviikko. Päivä on nimetty leikkisästi Armsdayksi.

Uusiin aseisiin lukeutuvat fusion rifle Sleeper Simulant ja pulse rifle No Time To Explain. Näitä tarvitaan, jotta uusista vihollisista on mahdollista selvitä hengissä.

Viimeisimpänä moninpeliin on lisätty kahdeksan uutta karttaa ja kolme pelimuotoa: Rift, overpowered Mayhem ja Zone Control. Crucibleen on tulossa myös uudistuksen mukana Mercy-sääntö, joka lopettaa pelin jos taistelu käy liian yksipuoliseksi. Cruciblessa voi jatkossa suorittaa lisäksi siihen varta vasten luotuja tehtäviä.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi