Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony on paljastanut PlayStation Plus -palvelunsa ilmaispelit helmikuulle.

Tarjolle saapuu tuttuun tapaan kolme nimikettä. Kattaus näyttää oheiselta:

  • Foamstars (PlayStation 4, PlayStation 5)
  • Rollerdrome (PlayStation 4, PlayStation 5)
  • Steelrising (PlayStation 5, arvostelu)

Foamstars on täysin uusi nimike, jossa kaksi neljän pelaajan tiimiä ottaa yhteen vaahtotaisteluiden merkeissä. Pelaajille on lupailtu vauhdikasta menoa, useampia pelimoodeja, kosolti väriä ja purkkapoppia.

Rollerdrome puolestaan on kolmannen persoonan räiskintää retrotulevaisuudessa. Pelaajahahmot varustetaan rullaluistimilla sekä eri sortin pyssyillä, kun tavoitteena on päästä Rollerdome-mestariksi. Ennakkomme nimikkeestä piti tuotosta perin mielenkiintoisena ja onpa pelintekijöitä myös haastateltu podcastissamme (klik).

Kolmas tarjolle tuotava nimike on toiminnallinen roolipeli Steelrising. Vaihtoehtoisessa Ranskan vallankumouksessa vastaan astuu robottiarmeija, jota vastaan taistellaan ympäri katuja, kattoja ja linnoja. Arvostelussamme (klik) meno sai osakseen enimmäkseen kehuja sekä neljä tähteä viidestä.

Oheiset tuotokset pääsee lataamaan päivämäärällä 6.2. Ennen tätä ladattavana on tammikuun ilmaisnimikkeiden tarjonta, jonka voi tarkistaa tästä uutisesta (klik).

Ilmaispelien ohella PlayStation Plus Premium- ja Deluxe-jäsenille tuodaan testiversio kehutusta Marvel’s Spider-Man 2 -seikkailusta. Nimikettä pääsee pelaamaan kahden tunnin verran. Tämä ilo alkaa niin ikään 6.2.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: