KonsoliFIN-näkökulmasta varsin mielenkiintoinen Pelaajacast on julkaistu.

Tällä kertaa tapetilla on hyvin vahvasti tänä vuonna 20 vuotta täyttävä KonsoliFIN. Etäkastikkeeseen on haalittu vieraaksi Pelaajan avustajalistoilta löytyvät ex-KonsoliFINiläiset Paavo "Paavi" Niskala, Esa Mäkijärvi sekä sivuston perustajajäsen Aake "designed" Kinnunen. Myös Pelaajan oma Ville Arvekari on aikoinaan vaikuttanut vahvasti KonsoliFINin leivissä. Nelikko muistelee muun muassa vuosien varrella sattuneita KonsoliFIN-kommelluksia sekä myös aivan sivuston alkuvaiheita.

Vähintäänkin mielenkiintoisen Pelaajacastin voi ladata suoraan koneelle tämän linkin kautta, mutta tokihan rupattelu löytyy myös monista muista palveluista. Lisätietoja ja tarkempia osoitteita voi haeskella Pelaajan sivuilta, täältä.

Kommentit

Sivuston alun kuvaus oli hyvää kuunneltavaa. Silloin vuosituhannen vaihteessa oli kova kysyntä tiedolle, ja sitä oli vaikea löytää ainakaan suomeksi. Tämä paine ajoi harrastajat yhteen ja itsekin DCFIN ja PS2finin kautta löysin etsimäni. Johtanut kymmeniin tapaamisiin, aina ulkomaita myöten. Useisiin konsolilaneihin autotallista Areenoille. Pitkään listaan tavattuja pelikavereita. Innostanut, hypettänyt ja vienyt harrastusta lujasti eteenpäin. 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi