Bethesdalla on ollut tapana sisällyttää niin kutsuttu kehittäjähuone peleihinsä, jota käytetään pelistä löytyvien esineiden ja aseiden testaamiseen. Kun Fallout 4:ssa ja The Elder Scrolls 5: Skyrimissä alue on ollut piilotettuna konsolikomennon takana, Fallout 76:n verkko-ominaisuuksien vuoksi se on jouduttu piilottamaan muilla tavoin.

Youtubessa julkaistun videon perusteella näyttäisi kehittäjähuoneesta – tai tässä tapauksessa huoneista – löytyvän kaiken peliin sisällytetyn tavaran lisäksi, myös vielä julkaisematonta herkkua, ja pelin ainoa NPC-hahmo, Wooby. Woobyn olemassaolo ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että Bethesda suunnittelisi tietokonehahmojen lisäilemistä pelimaailmaan, vaan ennemminkin käyttää tätä asekehityksen testinukkena.


Kovan onnen -Wooby

Se miten jotkut ovat salatulle alueelle päässeet, ei ole vielä ihan varmaa, mutta tiettävästi nokkelimmat ovat käyttäneet sitä hyväksi jo useiden viikkojen ajan. Eikä väärinkäytöksiltäkään ole vältytty. Huoneesta vietyjä korkeatasoisia esineitä on kaupiteltu oikeaa rahaa vastaan internetin pimeillä markkinoilla. Luonnollisesti Bethesda ei ole tästä hyvillään, ja on alkanut heiluttelemaan bannivasaraa jokaiselle, joka kielletylle alueelle eksyy. Joten vaikka kuinka hienoa olisikin esitellä kavereille harvinaista liekkivärityksellä koristeltua Power Armoria, on järkevintä odottaa tulevia päivityksiä, niin pääsee pelistä nauttimaan vielä jatkossakin.


Vielä julkaisematon Atom Cat -väritys Power Armor -haarniskalle

Kirjaudu kommentoidaksesi