Päivitetty 12.6. klo 21:50: Aiemmista Sonyn edustajan kommenteista poiketen Marvel's Spider-Man: Miles Morales on kuin onkin oma pelinsä samaan tyyliin kuin vaikkapa Uncharted: The Lost Legacy. Kyseessä ei ole täysiverinen jatko-osa, vaan hieman pienimuotoisempi oma kokonaisuutensa.

Alkuperäinen uutinen: Myöhään eilen kaikelle kansalle esitelty PlayStation 5 -nimike Marvel's Spider-Man: Miles Morales ei ole täysin uusi peli. Kyseessä on uudella pelattavalla ryyditetty remasterointi PlayStation 4:lle julkaistusta Marvel's Spider-Man -tuotoksesta.

Sony Interactive Entertainmentin Simon Rutter on vahvistanut The Telegraph -lehdelle, että eilen esitelty nimike on "merkittävillä parannuksilla" päivitetty versio vuoden 2018 alkuperäisestä. "Luulen, että sitä voisi kutsua laajennukseksi ja parannukseksi edelliseen peliin" toteaa Rutter.

Tarjolla on kuuleman mukaan kosolti pelattavaa Miles Morales -hahmona, minkä lisäksi itse peliä ja sen moottoria on paranneltu PlayStation 5:ttä silmällä pitäen.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales julkaistaan PlayStaton 5:lle ennen vuoden loppua. Eilinen traileri on katsottavissa alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi