Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Useampi sivusto on alkanut toistelemaan huhuja, joiden perusteella lukuisat Xbox-konsoliyksinoikeuspelit olisivat tekemässä tuloaan myös Sonyn PlayStation 5:lle.

Ensimmäisenä väitteitä julkaisi XboxEra-sivusto, jonka nimetön lähde kertoo suunnitelmista tuoda Bethesdan Starfield-scifieepos Sonyn laitteelle. Samaa tarinaa on aiemmin kerrottu myös kehutusta Hi-Fi Rush -seikkailusta sekä piraattiseilailu Sea of Thievesistä.

XboxEran tietojen mukaan Starfield nähtäisiin PlayStation 5:llä Shattered Space -lisäsisältöpaketin julkaisun jälkeen. Kyseisellä DLC-kokonaisuudella ei ole vielä tätä vuotta tarkempaa julkaisuajankohtaa.

Näiden huhujen lisäksi samansuuntaisia väitteitä on ilmaantunut sosiaaliseen mediaan myös seuraavista nimikkeistä:

Aika näyttää, pitävätkö huhut paikkaansa minkä/minkään vertaa.

Lisää aiheesta:

Kommentit

Olisi suuri virhe tuoda nämä Playstationille, pelaajilta menee viimeisinkin syy ostaa Xbox, eli se olisi kuolinisku konsolille. Ymmärrän että MS saisi enemmän tuottoja peleistä mutta Xboxin myynti sakkaisi ja rajusti.

Sony ei ikinä tuo omia yksinoikeuksiaan Xboxille, PC:lle kyllä voi tuoda, tuohon tosiseikkaan perustuu Pleikkarin myynnin menestys. Eli sillä voi pelata monialusta pelejä mutta sillä on myös laadukas yksinoikeus pelikirjasto, joita ei voi pelata muulla kuin Pleikkarilla. Siihenhän tämä koko yksinoikeus strategia perustuu ja näyttää tuottavan tulosta ainakin Sonylla. Nyt MS tuhoaa tämän mahdollisuuden itseltään, kuten sanoin kuolinisku Xboxille mutta tietenkin vain osittanen menetys MS:lle.

Ensi viikolla sitten selviää, että mitä ja miksi ja miten. Pitkä odotus tulee ja eiköhän niitä kaiken maailman huhuja päästä kuulemaan sitä odotellessa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi