Suosittu striimaaja Tyler "Ninja" Blevins vaikuttaa harvinaisen kypsyneeltä yltiösuosittuun Fortnite-peliin äskettäisessä striimissään.

Fortniten myötä suosioon noussut pelaaja joutui äskettäisessä striimisessiossaan yhden pelaajan silmätikuksi, sillä neljä hänen pelisessiotaan päättyi kuolemaan saman kanssapelaajan toimesta.

"Kyseessä ovat samat lapset. Häipykää pelistäni. Menkää pois luotani." Ninja manaa. "Ette todista mitään liittymällä v****n peliin ja juoksemalla jonkun luokse ja v***u tappamalla heidät, kun he taistelevat jonkun muun kanssa."

Sadattelun kohteena oleva pelaaja on oletettavasti nähnyt Ninjan striimistä, missä hänen hahmonsa on ollut, ja sen avulla ottanut tämän silmätikuksi.

"Tämä peli on niin v***n tyhmä", Ninja jatkoi kirosanoilla kyllästettyä monologiaan. "Yhteisö, nämä pienet lapset, se on vain niin tyhmä. Se todella on. Se ei ole hauskaa. Se ei vain ole. Ja asia on, että nämä v****n huomiota hakevat luuserit, heillä ei ole mitään ideaa. Kaikki mitä he tekevät, on vain pelin vahingoittamista, koska aion pelata sitä. En aio striimata sitä."

Ninja pelaa tätä nykyä useita eri nimikkeitä League of Legendsistä Valorantiin, joista jälkimmäistä kilpailullisesti. Äskettäinen paluu Fortniten pariin jäänee viimeiseksi vähään aikaan.

"Mutta hyvä juttu sinulle, kaveri", jatkui videolle puhuminen. "Nappaa v***n klippisi, lähetä se kavereillesi. Tapoit Ninjan. En ole pelannut tätä peliä ikuisuuteen. En pelaa sitä enää. Palaan sen pariin, ja silti melkein tapan kaikki teidät idiootit. Te grindaatte peliä 12 tuntia päivässä ja silti melkein päihitän teidän ilman harjoittelua kilpailullisesti."

Klipin Ninjan kypsymisestä voi katsoa alemman videon avulla. Oheinen monologi alkaa noin kohdasta 3:08.

Kirjaudu kommentoidaksesi