Id Softwarea perustamassa ollut John Romero julkaisee omaelämäkerran ensi vuoden tammikuussa.

Romeron elämänkerta on nimeltään Doom Guy: Life in First Person. Kirja kattaa kaiken Romeron nuoruudesta ja id Softwaren perustamisesta studion merkittäviin peleihin. Alan veteraani perusti useita yrityksiä sen jälkeen, kun väkivallan ja hyväksikäytön täyttämä lapsuus ajoi hänet videopelien suunnitteluun, jossa Romero sai mahdollisuuden luoda uusia maailmoja ja paikkoja, joihin paeta. Tarina valottaa myös Romeron isoa riitaa id Softwaren toisen perustajan John Carmackin kanssa.

"Alkoholisti-isä, rasistinen isoisä, joka ei hyväksynyt Romeron vanhempien sekarotuista parisuhdetta, ja isoäiti, joka aikoinaan pyöritti bordellia Meksikossa, yhdistyvät Romeron nuoruuden valaisevaksi tarinaksi - tarinaksi, jota ei ole koskaan aiemmin paljastettu", kertoo kirjan virallinen kuvaus.

Romero itse kuvailee Doom Guy: Life in First Personia positiiviseksi tarinaksi kiitollisuudesta pelien parissa vietettyä elämää kohtaan. Kirja on nyt ennakkotilattavissa ainakin Amazonin ja Romeron oman verkkosivuston kautta.

Kirjaudu kommentoidaksesi