Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kynäillään taikatussilla

Max ja veljeyden kirous on jatkoa vuoden 2010 Wii-pelille. Wii-pelissä piirrettiin infrapunatähtäyksellä tasoja ruutuun joita pitkin Max päähenkilö pystyi loikkimaan. Tässä pelissä Maxilla on edelleen hallussa taikatussi, jolla voi piirtää tasoja, mutta tällä kertaa tasoja ei voi piirtää vapaasti ruudulle, vaan täytyy hyödyntää kentissä olevia piirtopisteitä, jotka reagoivat eri tavalla. Yhdestä pisteestä tulee oksa, toisesta liaani ja näitä voidaan yhdistellä.

Piirtämiseen Switchin kosketusnäyttö luulisi olevan paras työkalu, vai mitä? Pelissä ollaan mahdollistettu kosketusnäyttö ohjaus piirtämiseen, mutta se valitettavasti toimii miten sattuu. Vähän väliä kone ei ota piirroksia lainkaan vastaan ja pitää siirtyä vaihtoehtoiseen tattipiirtämiseen. Joskus jos piirtämisellä on kiire, aika hidastuu. Aina aika ei kuitenkaan hidastu vaikka on kiire, joten toivoa sopii että kosketusohjaus toimii juuri silloin. Onneksi minulla kosketusohjaus toimi juuri oikeaan aikaan, muuten en olisi varmaan päässyt peliä läpi tai olisi vähintäänkin hermo mennyt.

Unity moottorilla on paha tapa yskähdellä kun piirretään 3d grafiikkaa. Tässäkin kun on hienot 2,5D grafiikat niin varsinkin metsäkentissä peli nykii pahasti. Pelin toimintapuzzle genressä tämä on paha miinus sillä pelaajalta vaaditaan usein nopeaa reagointia ja jos peli nykii niin voi voi. Onneksi nykiminen hellittää hieman metsäkenttien jälkeen.

Pelasin tämän aika nopeaan tahtiin läpi, mutta innokkaasta pelaamisesta huolimatta on pakko verottaa pisteitä huonon teknisen toteutuksen takia. Ei tähän varmaan enää ilmesty korjauspäivityksiä.

Kirjaudu kommentoidaksesi