Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Blizzard laajentaa virtuaalista Hearthstone-korttipeliään perinteisellä laajennuksella ja uudella pelimuodolla.

Battlegroundsiksi nimetty pelimuoto tuo Dota 2:n muokatusta kartasta syntyneen auto battler -lajityypin Hearthstoneen.

Auto battler -peleissä pelaajan vastuulla on omien joukkojensa kasaaminen ja järjestäminen kentälle. Varsinaiset taistelut käydään automaattisesti koneen ohjaamina.

Hearthstonen tapauksessa se tarkoittaa, että pöydällä olevat minionit hyökkäävät vuorotellen kohti vastustajaa alkaen pöydän vasemmassa reunassa olevasta minionista.

Battlegroundsin avoin beetatesti alkaaa 12. marraskuuta.

Hearthstonen vielä toistaiseksi tuorein moninpelimuoto Tavern Brawl julkaistiin kesäkuussa 2015 eli lähes neljä ja puoli vuotta sitten.

Hearthstonen seuraava perinteinen laajennus on puolestaan 135 kortin kokoinen Descent of Dragons.

Blizzardin mukaan paketin keskiössä on Galakrond-sankarikortti, josta on varattu oma versionsa jokaiselle viidelle pahisten puolella taistelevalle hahmoluokalle, eli warlockille, priestille, shamanille, roguelle ja warriorille.

Galakrondin erikoisuus on, että siitä voi tehdä voimakkaamman pelaamalla ensin uudella invoke-avainsanalla varustettuna kortteja.

Esimerkiksi priestin Galakrondin battlecry tuhoaa normaalisti yhden vastustajan minioneista. Jos pelaaja lyö pöytään kaksi invoke-korttia ennen Galakrondin pelaamista, tuhoaakin battlecry kaksi vastustajan minionia.

Hyviksille Blizzard myy puolestaan sivutehtäviä. Ne toimivat kuin aiemmista laajennuksista tutut tehtäväkortit, mutta ovat helpompia suorittaa ja tarjoavat pienemmän palkinnon. Sivutehtävät eivät myöskään automaattisesti ole pelaajan aloituskädessä.

Kaikkiin tähän mennessä julkistettuihin kortteihin voi tutustua pelin verkkosivuilla.

Descent of Dragons julkaistaan 10. joulukuuta.

Kirjaudu kommentoidaksesi