Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Assassin's Creed on siirtymässä huhujen perusteella palvelumalliin.

Ubisoftin vuonna 2007 alkanut pelisarja kokee tulevaisuudessa ison rakenteellisen muodonmuutoksen, mikäli Bloombergin raporttia on uskominen. Työnimellä Assassin's Creed Infinity kulkevan uutuusprojektin on tarkoitus luoda pelille massiivinen verkkoalusta, joka kehittyy ja laajenee vuosien varrella.

Toisin kuin aiemmat tiettyyn historialliseen aikakauteen sekä ympäristöön sijoittuneet sarjan teokset, on Infinityn tarkoituksena rakentaa eri skenaarioita yhden pelin sisälle kuukausien ja jopa vuosien saatossa. Projektin parissa työskennelleiden ihmisten mukaan tapahtumapaikkojen on tarkoitus nivoutua toisiinsa, vaikka ne eroaisivatkin merkittävästi toisistaan.

Ihan hetkeen ei kannata vielä valmista lopputulosta odotella, sillä projekti on vielä vuosien päässä valmistumisesta. Bloombergin mukaan Ubisoftin PR-henkilö myönsi Infinityn olevan olemassa, mutta kieltäytyi puhumasta siihen liittyvistä yksityiskohdista. Muutoksen tuulet puhaltavat julkaisumallin lisäksi myös itse yhtiössä, sillä Montrealin ja Quebecin studiot sulautettiin yhteen tämän vuoden huhtikuussa.

15 vuoden aikana Assassin's Creed on paisunut valtavaksi saagaksi. Ensiosasta alkaen sarjaan on julkaistu uusi osa vähintään kahden vuoden välein ja pelejä on myyty yhteensä yli 155 miljoonaa kappaletta. Palvelumalliset pelit takovat vuosittain järkyttäviä määriä rahaa, joten ranskalaisyhtiö haluaa luonnollisesti oman siivunsa kakusta. Kysymysmerkkejä tulevaisuuden suhteen aiheuttavat myös häirintäsyytökset, kuten allaolevasta twiitistä voi päätellä.

Uutista päivitetty klo 19.30: Ubisoft vahvisti tänään blogissaan, että seuraava sarjan osa kantaa todella nimeä Assassin's Creed Infinity ja palvelumallin julkaisua tullaan käyttämään.

Aiheesta lisää arvosteluiden muodossa:

Kirjaudu kommentoidaksesi