Xbox Series X:n projektipäällikkö Jason Ronald julkaisi pitkän tiedotteen seuraavan sukupolven konsoliin ja Xboxin tulevaisuuteen liittyen.

Paljon odotetun PlayStation 5 -tapahtuman alla julkaistu Xboxin yksityiskohtainen selostus sisältää kaiken, mitä Xbox Series X:stä ja Xboxin tulevaisuudesta tiedetään tähän mennessä. Tiedonantoa luvataan päivittää sitä mukaa kun uutta ilmoitettavaa on tarjolla.

Xbox Series X:n parissa työskentelee yhteensä viisitoista Xbox Game Studios -tiimiä. Mukana projektissa ovat Xboxin maailmanlaajuisen pelikehitys- ja julkaisustudioverkoston isoimmat nimet.

"Xbox Series X on ylivoimaisesti paras konsoli pelaajille, jotka haluavat kaikkein mukaansatempaavimmat pelit laitteelta, joka on suunniteltu, rakennettu ja optimoitu pelaamiseen ilman kompromisseja", kirjoittaa Ronald.

Xboxin tiedote summaa kaikki Xbox Series X:n yksityiskohdat ja ominaisuudet, joista ollaan kuultu uutisia tähän mennessä. Lopuksi Ronald kehottaa kaikkia pysymään kuulolla, sillä Xbox Wire tulee kertomaan vielä "niin paljon muuta tulevina kuukausina". Koko tiedonanto yksityiskohtineen on luettavissa täältä.

Xboxin johtaja Phil Spencer kertoi aiemmin, että Xboxin strategia ei pyöri tänä vuonna Series X:n myyntilukujen ympärillä. Sen sijaan pelaajayhteisölle halutaan tarjota paikka, jossa voi pelata, saada uusia ystäviä sekä löytää uusia pelejä. Spencerin mukaan Xbox Series X:stä halutaan tehdä mahdollisimman helppo ja huokea hankinta.

Kirjaudu kommentoidaksesi