Mechstermination Force nostokuva banneri

Robotit jyrää meitin!

Peli on toimintapeli, joka sisältää pelkästään pomotappeluja. Pomoina toimivat valtavat robotit, jotka poikkeavat kaikki toisistaan, joten kahta samanlaista kohtaamista ei tule.

Välillä tuntuu että indiekehittäjien peleissä on käytetty vain vähän mielikuvitusta, kun vertaa vaikka Nintendon kehittämiin peleihin, mutta tässä ei ole sitä ongelmaa. Robotit ovat varsin riemastuttavia ilmestyksiä. Yleensä juuri kun luulee voittaneensa robotin, sen palaset alkavat alkavat elää omaa elämäänsä ja sitten pitää kukistaa robotin palaset. Joskus robotin palaset taas yhdistyvät kokonaan uudentyyppiseksi robotiksi.

Roboteilla on yleensä muutama perushyökkäys, jotka valitaan satunnaisesti, jotta uudelleenyrityksistä ei tulisi liian monotonisia. Pelaajan kyky- ja asekokoelma kasvaa pelin edetessä.

Jotenkin tämä tuntuu siltä ettei tämä kuitenkaan ole minun suosikkigenre. Tämä tuntuu jotenkin yli-intensiiviseltä minun makuun. Pelin bullet hell ominaisuudet myös silittävät vastakarvaan. Peli osaa kyllä haastaa. Lopussa tuli tilasto, että minulla meni viisi tuntia ja kaksikymmentä minuuttia läpipeluuseen ja kuolin 131 kertaa. Youtubessa on video, missä kukistetaan pelin kaikki robotit alle tunnissa ilman kuolemia. Mutta se on aika teoreettista ettei tässä pelissä kuolisi kertaakaan.

Kirjaudu kommentoidaksesi