Ensimmäinen videokatsaus Bravo Teamiin

Ihan mahtavan Farpointin jälkeen sielu on janonnut lisää ammuskeltavaa tussariohjaimelle. Tuskaa tulee helpottamaan Supermassive Gamesin taktinen räiskintä Bravo Team, mutta jotain jää puuttumaan.

Jos odotuksissa on nopeatempoinen ja monipuolista toimintaa tarjoava AAA-julkaisu, niin kannattaa suoraan kääntää toiveet Firewall Zero Hourin suuntaan, sillä Bravo Team ei ainakaan parin ensimmäisen tunnin perusteella vastaa näihin odotuksiin. Pelissä liikkuminen tapahtuu suojapaikkoja osoittelemalla ja nappia painamalla, aseohjaimen käyttö on kömpelöä ja onnettomasti kalibroitua ja taktisuudesta on meno kaukana.

Fiktiivisen Itä-Euroopan maan konfliktiin sekaantuneet amerikkalaiset erikoisjoukot jäävät nalkkiin vihollisrintaman taakse. Koska tunnetusti pelastushelikopterin lähettäminen noukkimaan kahta sotilasta ei ole mahdollista, täytyy uljaiden rambojen taistella tiensä läpi hiekkasäkkien, ammuslaatikoiden ja hajonneiden Ladojen täyttämien katujen. Mukana on joko ihmisen tai tekoälyn ohjastama kaveri, joista ainakin AI-heebo tuntuu nukkuneen koneoppimisen luennolla.

Esimakua huippupelistä on tarjolla oheisessa videossa, täysi arvostelu tulee myöhemmin. Paitsi jos putoan virtuaaliluoteja väistellessäni ikkunasta.

Kirjaudu kommentoidaksesi