KonsoliFINillä on ollut ennätyksellinen syyskuu. Sivustollamme on julkaistu viime kuun aikana hulppea määrä sisältöä peli- ja laitearvosteluista retromuisteloihin sekä artikkeleihin. Kuultiinpa kuun alkupuolella myös KonsoliFIN Podcastin viimeinen jakso ikinä!

Tarkista kattava listaus alta ja bongaa sieltä omat suosikkisi. Tästä määrästä kehtaa olla ylpeä!

Peliarvostelut

ReCore - Microsoftin suuri satsaus on Mega Manin isän ja Metroid Prime -kehittäjien työstämä toimintaseikkailu. Miltä peli vaikutti Xbox Onella?

Worms W.M.D - Matosota on täällä taas, eikä perusperiaate ole paljoa muuttunut. Onneksi mukana on myös uusia tuulia, joten peliä ei voi täydeksi kierrätykseksi kutsua.

World of Warcraft: Legion - Blizzardin World of Warcraft sai jo kuudennen lisäosansa. Uutta ovat muun muassa korkeampi tasokatto, upouudet alueet ja sekä demoninmetsästäjä hahmoluokka.

Forza Horizon 3 - Forza Horizonin kolmas sinfonia suuntaa Australian yllättävän monipuolisiin maisemiin. Myös kustomointi on saanut parannuksia entuudestaan, kuten arvostelu kertookin.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas - Mikäli miellät itsesi Zelda-pelien ystäväsiksi, on suomalainen Oceanhorn kuin pakko-ostos.

Metroid Prime: Federation Force - Nintendon Metroid Prime -sarja jatkuu kotikonsoliseikkailujen jälkeen toiminnallisempana 3DS-rymistelynä. Meno on suunniteltu selkeästi enemmän moninpeliin soveltuvaksi.

The Final Station - Junasimulaattori, räiskintä ja seikkailu yhdessä ja samassa paketissa. Voiko jokin mennä pieleen? Arvostelu paljastaa, että monikin.

Pure Chess - Shakkia voi pelata sujuvasti niin fyysisellä kuin digitaalisellakin pelilaudalla. Suositeltavaa se on etenkin tämän pelin parissa, sillä kyseessä on varsin laadukas teos.

Dirt Rally - Codemastersin uusin kaahailu saa arvostelussaan kehuja muun muassa ajettavuudestaan, ajorytmistään ja ruudunpäivityksestä. Noin muutamia asioita mainiten. Tsekkaa muut kehut arviosta.

Hyper Light Drifter - Vähän uutta ja vähän vanhaa. Siinä resepti varsin mallikkaaseen toimintaroolipeliin, jota kehtaa suositella.

Deus Ex: Mankind Divided - Intensiivinen scifitrippi vie pelaajansa tulevaisuuteen, jossa kansa on jakaantunut kahtia ihmisen keinotekoisen parantelun vuoksi. Arvostelussa teos sai viisi tähteä, lue linkin takaa syyt miksi.

Hearthstone: One Night in Karazhan - Blizzardin virtuaalisen korttipelin uusin laajennus tuo tukun uudistuksia, mutta jättää suuhun hieman mielikuvituksettoman jälkimaun.

No Man's Sky - Kauan odotettu Hello Gamesin jumalpeli saapui markkinoille, mutta ei räjäyttänytkään pelaajien mieliä luvatulla tavalla. Mutta miksi, miten, kuinka? Tarkista asia arvostelun kautta.

Moster Hunter Generations - Hirviönmetsästykseen keskittyvä sarja kerää parhaat palansa uusimpaan 3DS-osaansa. Luvassa on vähemmän juonta, mutta sitäkin enemmän toimintaa sekä pelityylejä.

Disney Art Academy - Oletko aina halunnut oppia piirtämään Disneyn hahmoja kuin ammattilainen? Lähemmäs tätä unelmaasi voit päästä 3DS:n tuoreella nimikkeellä.

Assetto Corsa - PC:llä, Xbox Onella ja PlayStation 4:llä kaahannut Assetto Corsa ottaa itsensä vakavasti. Tarjolla on autenttiseen ajotuntumaan panostava kaahailu.

Laitearvostelut

Pokémon Go Plus -ranneke - Pokémon Go -ilmiö toi pelin lisäksi lisälaitteen, joka auttaa taisteluturrikoiden keräämisessä. Miia otti Pokémon Go Plus -rannekkeen testiin ja totesi sen olevan mainio repuntäyttäjä.

HP Omen -pelikannettava - Miten HP:n Omen-pelikannettava pyörii tositoimissa? Arvion mukaan varsin hyvin, sillä kyseessä on pieni ja kevyt tehopakkaus.

 

Artikkelit

Jos kerran on pakko, niin remasteroikaa edes nämä seitsemän peliä - Toimitus pohti pelejä, jotka haluaisimme nähdä paranneltuna nykykonsoleilla. Ehdotuksiksi valikoitui varsin kasa varsin erilaisia pelejä.

Ennakossa: We Happy Few - Vaihtoehtoisessa Englannissa pysytään onnellisena pillerien avulla. Oliko ilme onnellinen myös ennakkotestin jälkeen?

Black Ops 3 ja viimeisten karttapakettien tuomio - Black Ops 3:n viimeiset kartat päätyivät suurennuslasin alle.

Pois mukavuusalueelta: Pelivinkit syyskuulle 2016 - Mitä pelejä syyskuussa kannatti napata parempaan talteen, sen kertoo tämä artikkeli.

Retromuistelot

Amiga 500 - Commodore Amiga 500 on varmasti monen peliharrastajan ensiaskel pelien niin kuin tietokoneiden maailmaan. Tässä on tarina yhden pelaajan ensimetreistä.

Eternal Darkness: Sanity's Requiem - GameCube-konsoli tarjosi monen tasoloikan ja toimintapelin lisäksi myös psykologista kauhua Eternal Darknessin muodossa. Lue seikkailusta, joka voi muuttaa myös sinun yölliset vessakäyntisi.

Podcast

KonsoliFIN Podcast 172: Meitä ei viedä jalat edellä - Jyri, Antti-Jussi, Jani ja Markus kerääntyivät keskustelemaan podcast-nuotion ympärille, vielä viimeisen kerran. Kuuntele kuitenkin jakso loppuun asti, mikäli haluat positiivisia merkkejä jatkosta.

Videomateriaalia

Iskujoukkomme kävi testaamassa odotettua PlayStation VR:ää. Ja tältä se sitten näytti!

Striimit

Striimejä on eetteriin saatu monia ja taas monia tunteja. Ohessa on mainittu niistä vain osa, löydä loput Videot-sivultamme tai KonsoliFINin Youtube-kanavalta.

Käyttäjäarvostelut

Myös käyttäjäarvosteluja on tässä kuussa saatu kolme kappaletta, kirjoittajanaan JTahti. Muista, että myös sinä voit naputtaa omat arviosi kaikkien luettavaksi. Tearaway Unfolded, Gravity Rush, Gone Home.

Kirjaudu kommentoidaksesi