Keijukaisen retki

Hoa on seikkailu ja tasohyppely käsinpiirretyillä 2D grafiikoilla. Pelissä ei selitetä mitään vaan lähdetään vaan eteenpäin tutkimaan maailmaa. Pelattavan hahmon kohdatessa muita olentoja, käy ilmi että päähenkilö etsii jotain ja häntä autetaan eteenpäin, mutta ei kerrota mitä etsitään.

Hoa ei ole mitään pikseligrafiikkaa ja chiptune musiikkia, vaan grafiikat ovat maalaukselliset ja musiikit on tallennettu orkesterimusiikista. Eli audiovisuaalisesti peli on kunnossa. Väkivaltaa tässä ei ole lukuunottamatta lopun hurjaa takaa-ajo kohtausta, mikä sekin menee automaattiohjauksella.

Olisin kaivannut lisää vaihtelua tehtäväjakoon. Tässä toistetaan aina samoja tehtäviä, eli herätä iso möhkäle uniltaan ja kerää viisi perhosta. Kentissä on jonkin verran vaihtelua, mutta ei tämä mikään Super Mario ole kenttäsuunnittelultaan.

Hoan pelaa läpi kahdessa tunnissa. Viidentoista euron hintalappuun nähden olen nähnyt pitempiäkin pelejä, mutta jos peli on liian halpa, niin se voi epäilyttää että onko tässä joku vika kun se on niin halpa.

Kirjaudu kommentoidaksesi