Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Blizzardin Hearthstone-korttipelin johtava korttisuunnittelija Dean Ayala paljasti Twitterissä keskeisimpiä faktoja standard-pelimuodosta poistettavista seteistä.

Poistuvien settien voimakkaimmasta kortista ei tarvitse enää kiistellä, sillä Ayalan mukaan se on warriorin Town Crier.

"Pelaajat harvoin puhuvat Town Crierista, mutta se on selvästi voimakkaampi tekijä warrior-pakoissa kuin Zilliax on missään pakassa", Ayala kirjoittaa.

Paljon puhuttu Zilliax on voimakkaimpien korttien listalla kolmantena jääden myös SN1P-SN4Pin taakse. Kolmikon tehosta huolimatta Blizzard ei koskaan päätynyt heikentämään niistä yhtäkään.

Ayala uskoo, että warrior-pelaajille tulee ikävä Town Crieria. Kuvakaappaus Hearthstonen verkkosivulta.

Poistuviin setteihin kuuluu myös useampia julkaisunsa jälkeen heikennettyjä kortteja. Niistä Ayala nostaa voimakkaimmaksi Giggling Inventorin, joka oli monien pelaajien makuun liian yleinen näky The Boomsday Projectin ensimmäisten kuukausien aikana.

Listan toisena ja kolmantena seisovat Baku the Mooneater ja Genn Greymane puolestaan saivat vuosi sitten kyseenalaisen kunnian olla ensimmäiset ennen aikojaan standard-pelimuodosta poistetut kortit.

Ayala kertoo ihmetelleensä jälkikäteen, miten Giggling Inventor saattoi alkuperäisessä viiden manan muodossaan läpäistä kehittäjien seulan.

Ayala muistelee myös toissa vuoden menestyneimpiä pakkoja ja korostaa vain parillisen hintaisia kortteja käyttäneen paladinin ylivoimaisuutta. Syystä tai toisesta pakka ei kuitenkaan ollut pelaajien ykkössuosikki.

"Even paladin oli rikollisen alipelattu läpi vuoden", Ayala tylyttää.

Ayala listasi parhaat pakat voittoprosentin perusteella. Hän ei twiiteissään paljastanut, mitkä tilastot määrittivät yksittäisten korttien paremmuusjärjestyksen.

Seuraava Hearthstone-vuosi käynnistyy tulevana tiistaina 7. huhtikuuta, kun Blizzard julkaisee Ashes of Outland -laajennuksen. Samalla studio poistaa The Witchwoodin, The Boomsday Projectin ja Rastakhan's Rumblen korttivalikoiman standard-pelimuodosta.

Kirjaudu kommentoidaksesi