Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Helldivers 2 viettää piakkoin ensimmäistä kuukausipäiväänsä. Vajaan kuukauden mittaisen elinkaarensa aikana viihteellinen toimintapeli on myynyt jo yli kolme miljoonaa kopioita.

Nuoresta iästään huolimatta internetiin ja sosiaaliseen mediaan on julkaistu jo useita uutukaista koskevia taktiikoita, joita pyritään hyödyntämään selviämismahdollisuuksien maksimoimiseksi. Yksi uusimmista suojautumiskeinoista liittyy – niin huvittavalta kuin se kuulostaakin – halaamiseen.

Useimmille pelaajille tutut emote-animaatiot ovat keinoja ilmaista asioita ja sellaisia on tarjolla myös Helldivers 2:ssa. Valikoimassa on esimerkiksi tuuletuksia onnistuneen tehtävän päätteeksi, mutta löytyypä sieltä myös halaustoiminto. Sen aktivointi saa pelaajan hahmon levittämään kätensä sivulle, jolloin samassa seurueessa oleva pelikaveri voi lähestyä edestä aktivoiden pelaajien hahmojen välisen halauksen.

IGN Nordic uutisoi, että pelissä käytettävä erittäin hyödyllinen hahmon ympäröivä suojakehä voi itse asiassa suojata kaksi pelaajaa. Käytännössä tämä tapahtuu juuri mainitun halauksen kautta, jolloin molemmat pelaajat ovat saman kuplan sisällä. Tällöin esimerkiksi liian lähelle osuva räjähdys vaimentuu huomattavasti, eikä kuplia tarvita kuin yksi. Ei ole kuitenkaan tiedossa, antaisiko kaksi suojakuplaa kaksinkertaisen suojan, mutta jos vain kahdella on sellainen, riittää se tarvittaessa suojaamaan kaikki tiimin neljä seikkailijaa.

Omat jalat ovat luonnollisesti se paras tapa paeta räjähdystä, mutta tässä taktiikassa annetaan lämmintä syliä "kaupanpäällisinä", ja viholliset voivat vain katsella kateellisina ympärillä joutuessaan suojattomina ilmaiskun jalkoihin.

Missasitko arvostelumme Helldivers 2:sta? Sen löydät täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi