Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Merirosvoseikkailu Sea of Thieves on lukuisten digitaalisten PlayStation 5 -kauppapaikkojen ennakkotilauslistojen kärjessä.

Alunperin Xboxin konsoliyksinoikeutena julkaistu Sea of Thieves nauttii nyt suosiota Sonyn konsolin omistavien keskuudessa. Premium Edition on tällä hetkellä listaykkönen PS5-konsolikaupan ennakkotilaussivulla Yhdysvalloissa, kun pelit lajittelee myydyimpien mukaan. Peliä ennakkotilataan siis enemmän kuin esimerkiksi MLB The Show 24:ää, Star Wars Battlefront Classic Collectionia, Dragon's Dogma 2 Deluxe Editionia, Elden Ring: Shadow of the Erdtreetä tai Rise of the Roninia.

Suomessa Sea of Thieves: Premium Edition on toisella sijalla heti Dragon's Dogma 2 Deluxe Editionin jälkeen, ja aavistuksen vaatimattomampi perusversio on kolmannella sijalla. Myös Isossa-Britanniassa Sea of Thieves: Premium Edition keikkuu ykkössijalla ja pelin muut versiot ovat niin ikään kymmenen suosituimman joukossa.

Sea of Thieves ilmestyy PlayStation 5:lle huhtikuun 30. päivänä. Se sisältää ristiinpeluutuen, joten Xbox-, PS- ja PC-pelaajat pääsevät seilailemaan keskenään.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi