Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ensikosketus uusimpaan Pleikkariin

Astro tasohyppely tulee esiasennettuna jokaisen PS5:n mukana. Pelissä ei anneta mitään tavoitteita. Kun on kolunnut pelialueen, peli on pelattu läpi. Samalla tutustutaan Dualsense ohjaimen hienouksiin.

Olisi väärin sanoa Astroa tekniikkademoksi, tämä käy ihan normaalista pelistä. Pelialueelle on piilotettu salaisuuksia joita on kiva selvittää. Playstation fani voi huomata maastossa kivoja yksityiskohtia menneistä peleistä, esim. maassa törröttävä Cloudin miekka. Itse saatoin kyllä missata suurimman osan kun menin eteenpäin niin vauhdilla. Kaikkiin yksityiskohtiin ei tarvita Trivial Pursuit tason tietämystä bongatakseen. Pelissä keräillään matkan varrelta Playstation esineitä, kuten PS3 ja muut konsolit.

Dualsense ohjain kutittaa jännästi käsiä eri tilanteissa. Oma suosikki oli raketti – kun painaa raketilla kaasua niin ohjain hytkyy kädessä jännästi kuin raketissa olisi paljonkin tehoa. Sateella ohjain töpsähtelee vaimeasti. Ohjain hytkyy pelin aikana niin paljon että mietin että mahtaako noihin ohjaimen temppuihin kyllästyä jos niihin saa yliannostuksen?

Pelin on tarkoitus kutittaa nostalgiahammasta monilla Playstation viittauksilla, mutta koska hankin ensimmäisen Pleikkarini vasta aikuisiällä niin minuun ei PS nostalgia pure kovin hyvin. Minuun tehoaa paremmin Shovel Knight peli, joka matkii C64 ja Amiga pelejä.

Kirjaudu kommentoidaksesi