Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Onko elottomilla asioilla, kuten vaikkapa taloilla, sielu ja tunteita? Vastausta tähän filosofiseen kysymykseen voi hakea tuloillaan olevan Buildings Have Feelings Too! -pelin avulla.

Vekkulisti nimetty nimike tuo pelaajien ulottuville kaupungin, jossa rakennukset kävelevät ja puhuvat toisilleen. Jokaisella pytingillä on omat halunsa, toiveensa ja pelkonsa, mikäli mainospuheita on uskominen.

Buildings Have Feelings Too! on managerointituotos, jossa pelaajien tehtävänä on laajentaa kaupunkia ja pitää samalla huolta talojen… tunteista. Ohessa traileri, joka kertonee enemmän kuin tuhat sanaa.

Mutta miksi tästä pitäisi innostua? Tuotos näyttää persoonalliselta, suorastaan hauskalta, kuten myös ympäriinsä juoksevat tönöt. Mikäli perusmekaniikat ovat kunnossa, on lupa odottaa hupaisaa kokemusta. Ja kuinka monessa muussa pelissä pitää huolehtia yleensä niin kovin elottomien asioiden aatoksista?

Pelin julkaisuajankohdaksi on kerrottu tämä kesä, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole selvillä. Alustoina tuotokselle toimivat PlayStation 4, Switch, Xbox One ja PC.

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi