Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mario + Rabbids Sparks of Hope nostokuva

Toivon pupukipinöitä

Mario + Rabbids sarjan uusin osa on uniikki humoristinen vuoropohjainen strategiapeli. Tällä kertaa paha Cursa levittää darkmess mönjäänsä galaksiin ja Mario kavereineen pääsee puhdistushommiin.

Pelin tutoriaaliosuus on lyhyt ja normaalit taistelutehtävät Cursan possessoimia rabbidseja vastaan alkavat pian pelin alussa. Alussa on lievä runsaudenpula toiminnoista, kun hahmoille pitäisi syöttää kykypisteitä ja antaa käyttöön sparkkeja, joka ovat sekoitus rabbidseja ja Mario Galaxy pelin lumia. Jokainen sparkki antaa erikoisominaisuuksia käyttöön hahmoille. Kykypisteitä voi siirrellä kohdasta toiseen vapaasti tai jättää homman automaatille jos homma tympii. Automaatti on parempi kuin kykypisteiden antamisen laiminlyönti. Sparkki hahmoja voi taas vaihdella hahmojen välillä vapaasti, mutta ei kesken taistelun.

Taistelut käydään vuoropohjaisesti. Kun hahmoa liikuttaa, se saa liikkua vapaasti säteen sisällä aloituspaikasta. Hahmon liikkumisetäisyyttä voi kasvattaa ponnistamalla joukkuetoverin päältä jolloin voi leijua ilmassa jonkin matkaa. Tätä on syytä käyttää hyväksi, sillä hahmot pääsevät näin liikkumaan huomattavasti nopeammin jos tavoitteena on päästä nopeasti johonkin paikkaan. Aseella ampuminen lopettaa liikkumisen siltä vuorolta. Kun kaikki joukkuetoverit ovat liikkuneet tulee vastustajan vuoro liikuttaa omia ukkoja.

Pelityylistä riippuen jokaisella on varmaan omat suosikkikokoonpanonsa. Minulla oli kolmihenkisen ryhmän vakiojäsenenä usein Prinsessa Peach, jota käytän bardityyppisenä hahmona, jolla buffaan omia joukkuetovereita. Mukana on sparkki, joka kasvattaa aseiden tehoa ja toinen sparkki, joka parantaa suojausta ja Peachilla on vielä oma suojauskyky, joka estää vahingoittumisen kokonaan vähäksi aikaa. Edge oli usein myös mukana. Hän voi kykyjen parantelun jälkeen taklata vastustajan monta kertaa. Taklaus ei lopeta liikettä ja eräästä sivutehtävästä saadulla vampyrismitaklaus sparkilla saa kunnolla rökitettyä vastustajia, kun vielä yhdistetään diskopallo spark, joka ajaa vastustajat piiloistaan pelaajan luo rökitettäväksi. Rabbid Rosalinan jähmetyskyky antaa hengähdystauon, kun vastustajat jähmettyvät paikoilleen.

Minulla kesti 32 tuntia läpipelaaminen kun tein läjän sivutehtäviä ja senkin jälkeen koluamispronsentti oli vain 69%. Mainiota ajanvietettä.

Kirjaudu kommentoidaksesi